Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

chvilu pozeram tv a vidim,ze tu sa deju zase veci...

My doma TV nemáme.
Odesláno

chvilu pozeram tv a vidim,ze tu sa deju zase veci...

On to az takova rychlokvaska neni a, kdo ma zaklady CJ, tomu to zrejme dojde :)

Kucii, sorry, asi mame na balkane jinej humor, no....

:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kucii, sorry, asi mame na balkane jinej humor, no....

:)

Taky z tý reklamy na lego nejsem nijak odvázanej a ještě méně z demonstrativních a definitivních odchodů a následných návratů.
Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Tak mi to zkus nějak sloučit. To přece root admini dělají, nebo ne?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To sem moc nepobral, s tím legem. Popravdě, dost mě to srało. A kdo to je teda ten s tím Bobšem?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak mi to zkus nějak sloučit. To přece root admini dělají, nebo ne?

Už sis odpověděl sám. Nejde to. Budu se s tím muset smířit, děti už jsou moc velký, vnoučata moc malý.:)

To sem moc nepobral, s tím legem. Popravdě, dost mě to srało. A kdo to je teda ten s tím Bobšem?

Co třeba bývalý zakladatel vlákna?
Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno (upraveno)

.. Nejde to ...

Správně, a proto je za technické omezení fóra potřeba tak nějak soudružsky obvinit jeho uživatele :-)

Edit: kolik mají vnoučata prosímtě, že si ještě nemůžou hrát? To musí být ještě mimina, ne?

Upraveno uživatelem J. V. Pleva
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Už sis odpověděl sám. Nejde to. Budu se s tím muset smířit, děti už jsou moc velký, vnoučata moc malý.:)

Co třeba bývalý zakladatel vlákna?

Ten byl teda dlouho němej.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Edit: kolik mají vnoučata prosímtě, že si ještě nemůžou hrát? To musí být ještě mimina, ne?

Dnes se slavily roční narozeniny.

Ty seš někde v cizině a nudíš se. Kolik je časový rozdíl?

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Tak to jo, to mají ještě čas :-) Náš Jiřík dostal první Lego v roce a čtvrt. Jaktože nejseš na sračky, po oslavě prvních narozenin? Nebo seš? :-)

Jenom hodina. Do plusu teda, jsem v Draculově.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jaktože nejseš na sračky, po oslavě prvních narozenin? Nebo seš? :-)

Musím ráno vstávat a jet autem a stejně už jsem se s alkoholem vyrovnal. Je nás tady takových víc, třeba Zmizík...
Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

To je rozumné řešení, zbytkáč je svině.

Zmizík už nepije ani řepný likér? No to mě podržte...

Odesláno
Neslo by vlozit primo do pravidel, ze pokud nekde na netu ukradnu cizi fotku nebo obrazek a pouziju ji ve svem prispevku , musim uvest zdroj ????? Diky
Odesláno

Tak mladší dcerka je se zápalem plic v nemocnici, umřel mi děda a starší dcerka přinesla ze školky vši, tak čekám co bude dál...kobylky?

Ajaj, tak ať se situace brzy stabilizuje.

Odesláno

Tak mladší dcerka je se zápalem plic v nemocnici, umřel mi děda a starší dcerka přinesla ze školky vši, tak čekám co bude dál...kobylky?

Mně zase umřela v pátek babička :-(

Nicméně vši jsme měli taky - manželka jela po 5 letech hromadnou dopravu - pomohl nám "Hedrin", bez problémů i u malých dětí.

Blbej tejden, ale to přejde..

Odesláno

v sobotu večer umřel při autonehodě jeden kamarád z našeho autoklubu. 23 let, banální cesta z práce. Neřídil, jen si vybral to nesprávný sedadlo. Celá ta naše taliánská parta je z toho úplně mimo, to je prostě šok.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...