lib Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 On to az takova rychlokvaska neni a, kdo ma zaklady CJ, tomu to zrejme dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:15, 'obchodnik-o3' napsal: chvilu pozeram tv a vidim,ze tu sa deju zase veci... My doma TV nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:21, 'lib' napsal: On to az takova rychlokvaska neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:15, 'obchodnik-o3' napsal: chvilu pozeram tv a vidim,ze tu sa deju zase veci... V 22. 4. 2012 v 21:21, 'lib' napsal: On to az takova rychlokvaska neni a, kdo ma zaklady CJ, tomu to zrejme dojde Kucii, sorry, asi mame na balkane jinej humor, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:27, 'Murphy97' napsal: Kucii, sorry, asi mame na balkane jinej humor, no.... Taky z tý reklamy na lego nejsem nijak odvázanej a ještě méně z demonstrativních a definitivních odchodů a následných návratů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak mi to zkus nějak sloučit. To přece root admini dělají, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 To sem moc nepobral, s tím legem. Popravdě, dost mě to srało. A kdo to je teda ten s tím Bobšem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:44, 'J. V. Pleva' napsal: Tak mi to zkus nějak sloučit. To přece root admini dělají, nebo ne? Už sis odpověděl sám. Nejde to. Budu se s tím muset smířit, děti už jsou moc velký, vnoučata moc malý. V 22. 4. 2012 v 21:53, 'Zmizík' napsal: To sem moc nepobral, s tím legem. Popravdě, dost mě to srało. A kdo to je teda ten s tím Bobšem? Co třeba bývalý zakladatel vlákna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) V 22. 4. 2012 v 21:54, 'Kamil' napsal: .. Nejde to ...Správně, a proto je za technické omezení fóra potřeba tak nějak soudružsky obvinit jeho uživatele :-) Edit: kolik mají vnoučata prosímtě, že si ještě nemůžou hrát? To musí být ještě mimina, ne? Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem J. V. Pleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:54, 'Kamil' napsal: Už sis odpověděl sám. Nejde to. Budu se s tím muset smířit, děti už jsou moc velký, vnoučata moc malý. Co třeba bývalý zakladatel vlákna? Ten byl teda dlouho němej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 21:59, 'J. V. Pleva' napsal: Edit: kolik mají vnoučata prosímtě, že si ještě nemůžou hrát? To musí být ještě mimina, ne? Dnes se slavily roční narozeniny. Ty seš někde v cizině a nudíš se. Kolik je časový rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak to jo, to mají ještě čas :-) Náš Jiřík dostal první Lego v roce a čtvrt. Jaktože nejseš na sračky, po oslavě prvních narozenin? Nebo seš? :-) Jenom hodina. Do plusu teda, jsem v Draculově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 22:10, 'J. V. Pleva' napsal: Jaktože nejseš na sračky, po oslavě prvních narozenin? Nebo seš? :-) Musím ráno vstávat a jet autem a stejně už jsem se s alkoholem vyrovnal. Je nás tady takových víc, třeba Zmizík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 To je rozumné řešení, zbytkáč je svině.Zmizík už nepije ani řepný likér? No to mě podržte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Mě docela naštvalo, že někdo heknul chronomag stránky.....fórum v pohodě..ale web KO..:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Neslo by vlozit primo do pravidel, ze pokud nekde na netu ukradnu cizi fotku nebo obrazek a pouziju ji ve svem prispevku , musim uvest zdroj ????? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Tak mladší dcerka je se zápalem plic v nemocnici, umřel mi děda a starší dcerka přinesla ze školky vši, tak čekám co bude dál...kobylky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 V 23. 4. 2012 v 9:17, 'David_B' napsal: Tak mladší dcerka je se zápalem plic v nemocnici, umřel mi děda a starší dcerka přinesla ze školky vši, tak čekám co bude dál...kobylky? Ajaj, tak ať se situace brzy stabilizuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 V 23. 4. 2012 v 9:17, 'David_B' napsal: Tak mladší dcerka je se zápalem plic v nemocnici, umřel mi děda a starší dcerka přinesla ze školky vši, tak čekám co bude dál...kobylky? Mně zase umřela v pátek babička :-( Nicméně vši jsme měli taky - manželka jela po 5 letech hromadnou dopravu - pomohl nám "Hedrin", bez problémů i u malých dětí. Blbej tejden, ale to přejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 v sobotu večer umřel při autonehodě jeden kamarád z našeho autoklubu. 23 let, banální cesta z práce. Neřídil, jen si vybral to nesprávný sedadlo. Celá ta naše taliánská parta je z toho úplně mimo, to je prostě šok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky