Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Pes který štval srnku tak dlouho, že chuděra skočila do ledového Labe a nikde žádný myslivec, který by dotyčného bezprizorně pobíhajícího čokla odstřelil v souladu se zákonem o myslivosti. 3 9
Gilius Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Právě někdo pustil do paneláku Jehovisty.....grrr.....a když jsem chtěl zavřít dvéře,tak mi strčil nohu do dveří Jen proto,že jsou doma děti, jsem se ovládl a jen se optal,jestli už byl někdy na JIPce??? 6 1
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Právě někdo pustil do paneláku Jehovisty.....grrr.....a když jsem chtěl zavřít dvéře,tak mi strčil nohu do dveří Jen proto,že jsou doma děti, jsem se ovládl a jen se optal,jestli už byl někdy na JIPce??? Dost dobrý...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Co je na tom dobrýho,Tado???? Mně tyhle vlezlý lidi vytáčej a vadí mi způsob,jakým se chovají. A aby mi strkal nohu do dveří,když je chci zavřít,to fakt ne. Jenže tam stál synek a tak jsem se ovládnout musel,nerad bych,aby mne sledoval,jak nějakýmu dementovi vysvětluju "růčostrůčo",co je ještě v normě a co už ne. Neříkejte mi,že se vám něco podobného ještě nestalo???? 1
gougy Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Pes který štval srnku tak dlouho, že chuděra skočila do ledového Labe a nikde žádný myslivec, který by dotyčného bezprizorně pobíhajícího čokla odstřelil v souladu se zákonem o myslivosti. A to já se těším na zákon o debilitě (toto označení neplést s IQ škálou), bude nám všem lépe...... Koneckonců i těm "čoklům". Přeji to alespoň některé z budoucích generací. 2
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Gilius: Dobrý mi přišlo tvoje řešení. Naštěstí jsem podobnou situaci řešit nemusel a těžko říct, jestli bych zůstal takhle v klidu. Většinou ani neotevírám, když někdo zvoní. V Olomouci se potuluje docela dost obracečů na víru, ale přecejenom venku na ulici se jim člověk může vyhnout nebo poměrně rychle přerušit rozhovor, tuším že se nám v Olomouci potulujou Mormoni nebo která z těch importovaných sekt... A to já se těším na zákon o debilitě (toto označení neplést s IQ škálou), bude nám všem lépe...... Koneckonců i těm "čoklům". Přeji to alespoň některé z budoucích generací. Jestli byl někdo debilní, tak ten majitel psa, který není schopen zvíře ovládat nebo ho mít na vodítku a tímto riskuje jeho odstřel, případně hmotně právní odpovědnost za škodu, kterou jeho zvíře způsobí. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Tada 1 1
funf5 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Saruman po cca 20ti minutách od registrace...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Ale já nebyl v klidu. Až budeš mít doma nějaký prcky,uvidíš..... Mormony tu máme taky,ale Ti jsou v poho....s těma se nechá slušně domluvit,nebo je slušně odkázat do pryč.
Gilius Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Saruman po cca 20ti minutách od registrace... tak se zeptal.....pravidla neporušil. Ptá se tu spousta lidí.
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Ale já nebyl v klidu. Až budeš mít doma nějaký prcky,uvidíš..... Mormony tu máme taky,ale Ti jsou v poho....s těma se nechá slušně domluvit,nebo je slušně odkázat do pryč. Tak pokud nedošlo k fyzické neutralizaci dotyčného věrozvěsta, tak to ještě je relativně v klidu... Ale asi chápu Tvé pocity, tyhle situace jsou velice nepříjemné, když tam máš někoho, za koho neseš odpovědnost. Já se snažím se teď tak nějak všemu vyhýbat a ani se s nikým nedostávat do nějaké slovní rozepře, když to jde, tak prostě jdu pryč. Já se jednou dal do řeči s Mormony a pak mě to nějak přestalo bavit, tak jsem řekl: "Víte co? Když tomu bude bůh chtít, tak se ještě potkáme." Na to mi nemohli nic říct a já v klidu pokračoval v cestě za nákupy Není nad to je dostat jejich vlastní věroukou. Průser byl v tom, že jsem je o týden později
funf5 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 tak se zeptal.....pravidla neporušil. Ptá se tu spousta lidí. Ale hned začít cenou??? Ostatně jsem mu velmi slušně odpověděl...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Ale hned začít cenou??? Ostatně jsem mu velmi slušně odpověděl... njn......však Ti taky nic neříkám
pato31681 Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 S feliciou som bol v znackovom servise, pracu spravili dobre ale mechanik sa spraval arogantne - ze preco on musi opravovat 10 rocnu feliciu. Vela zalezi na ludoch - preto teraz chodim de neznackoveho servisu - su lacnejsi, mozem si vybrat znacku nahradneho dielu, a s clovekom sa nebavia podla toho na akom aute pride.
gas Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 nic mě neštve, sedím v "práci", piju víno, venku mrzne, jehovisti u mě nezvoní, tada po mě nestřílí, co mě chybí
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 nic mě neštve, sedím v "práci", piju víno, venku mrzne, jehovisti u mě nezvoní, tada po mě nestřílí, co mě chybí Jak tak čtu, tak už ti chybí jen něco pořádného k jídlu, chleba se škvarkama a cibulí
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 pred par lety mne otravovali takhle v nedeli pred obedem... po slusne tomu nerozumeli, tak jsem z vesaku sundal nun-tchaka a zacvil jim zakladni katu... pani to pochopila hned, chlap se chtel snad prat... ze to nema cenu pochopil, az kdyz jsem mu hvizdl tak centimetr-dva od nosu... od te doby se nikdo nestavil, skoda Ty wole v neděli a před obědem otravovat kibiho se Strážnou věží... To je takové období klidu, kdy většinou jezdí nezvané návštěvy a já jsem strašně milý a příjemný hostitel. Jednou takhle obědváme a manželce zazvonil telefon, vzala to a slyším jak odpovídá na nějaký dotazník, když už to trvalo dýl než jsem byl ochoten vydržet, naklonil jsem se přes stůl a zařval " to nemůžeš ty krávo zavolat aspoň po obědě!!?" Vůbec mi ten den nechutnalo..
gas Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 kibi ty seš hrubián, chtěli tě jen potěšit teplým slovem, aby ti lépe chutnalo, u tebe raději zvonit nebudu
tombed Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 nic mě neštve, sedím v "práci", piju víno, venku mrzne, jehovisti u mě nezvoní, tada po mě nestřílí, co mě chybí chybí ti AP RO a já
gas Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 chybí ti AP RO a já už mě chybíš jenom ty puso
Návštěvník Kamil Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 už mě chybíš jenom ty puso No nekecej. A kde jsou?
Doporučené příspěvky