Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Pes který štval srnku tak dlouho, že chuděra skočila do ledového Labe a nikde žádný myslivec, který by dotyčného bezprizorně pobíhajícího čokla odstřelil v souladu se zákonem o myslivosti.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 9
Odesláno

Právě někdo pustil do paneláku Jehovisty.....grrr.....a když jsem chtěl zavřít dvéře,tak mi strčil nohu do dveří :devil: Jen proto,že jsou doma děti, jsem se ovládl a jen se optal,jestli už byl někdy na JIPce??? :hannibal:

• Dát hlas 6
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník Tada
Odesláno

Právě někdo pustil do paneláku Jehovisty.....grrr.....a když jsem chtěl zavřít dvéře,tak mi strčil nohu do dveří :devil: Jen proto,že jsou doma děti, jsem se ovládl a jen se optal,jestli už byl někdy na JIPce??? :hannibal:

:D Dost dobrý... :)

Odesláno

Co je na tom dobrýho,Tado???? Mně tyhle vlezlý lidi vytáčej a vadí mi způsob,jakým se chovají. A aby mi strkal nohu do dveří,když je chci zavřít,to fakt ne. Jenže tam stál synek a tak jsem se ovládnout musel,nerad bych,aby mne sledoval,jak nějakýmu dementovi vysvětluju "růčostrůčo",co je ještě v normě a co už ne.

Neříkejte mi,že se vám něco podobného ještě nestalo????

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Pes který štval srnku tak dlouho, že chuděra skočila do ledového Labe a nikde žádný myslivec, který by dotyčného bezprizorně pobíhajícího čokla odstřelil v souladu se zákonem o myslivosti.

A to já se těším na zákon o debilitě (toto označení neplést s IQ škálou), bude nám všem lépe...... Koneckonců i těm "čoklům".

Přeji to alespoň některé z budoucích generací.

• Dát hlas 2
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Gilius: Dobrý mi přišlo tvoje řešení. Naštěstí jsem podobnou situaci řešit nemusel a těžko říct, jestli bych zůstal takhle v klidu. Většinou ani neotevírám, když někdo zvoní. V Olomouci se potuluje docela dost obracečů na víru, ale přecejenom venku na ulici se jim člověk může vyhnout nebo poměrně rychle přerušit rozhovor, tuším že se nám v Olomouci potulujou Mormoni nebo která z těch importovaných sekt...

A to já se těším na zákon o debilitě (toto označení neplést s IQ škálou), bude nám všem lépe...... Koneckonců i těm "čoklům".

Přeji to alespoň některé z budoucích generací.

Jestli byl někdo debilní, tak ten majitel psa, který není schopen zvíře ovládat nebo ho mít na vodítku a tímto riskuje jeho odstřel, případně hmotně právní odpovědnost za škodu, kterou jeho zvíře způsobí.

Upraveno uživatelem Tada
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Ale já nebyl v klidu. Až budeš mít doma nějaký prcky,uvidíš.....:) Mormony tu máme taky,ale Ti jsou v poho....s těma se nechá slušně domluvit,nebo je slušně odkázat do pryč.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ale já nebyl v klidu. Až budeš mít doma nějaký prcky,uvidíš.....:) Mormony tu máme taky,ale Ti jsou v poho....s těma se nechá slušně domluvit,nebo je slušně odkázat do pryč.

Tak pokud nedošlo k fyzické neutralizaci dotyčného věrozvěsta, tak to ještě je relativně v klidu... Ale asi chápu Tvé pocity, tyhle situace jsou velice nepříjemné, když tam máš někoho, za koho neseš odpovědnost. Já se snažím se teď tak nějak všemu vyhýbat a ani se s nikým nedostávat do nějaké slovní rozepře, když to jde, tak prostě jdu pryč.

Já se jednou dal do řeči s Mormony a pak mě to nějak přestalo bavit, tak jsem řekl: "Víte co? Když tomu bude bůh chtít, tak se ještě potkáme." Na to mi nemohli nic říct a já v klidu pokračoval v cestě za nákupy :) Není nad to je dostat jejich vlastní věroukou. Průser byl v tom, že jsem je o týden později

Odesláno

tak se zeptal.....pravidla neporušil. :) Ptá se tu spousta lidí.

Ale hned začít cenou??? Ostatně jsem mu velmi slušně odpověděl...
Odesláno

S feliciou som bol v znackovom servise, pracu spravili dobre ale mechanik sa spraval arogantne - ze preco on musi opravovat 10 rocnu feliciu. Vela zalezi na ludoch - preto teraz chodim de neznackoveho servisu - su lacnejsi, mozem si vybrat znacku nahradneho dielu, a s clovekom sa nebavia podla toho na akom aute pride.

Návštěvník Tada
Odesláno

nic mě neštve, sedím v "práci", piju víno, venku mrzne, jehovisti u mě nezvoní, tada po mě nestřílí, co mě chybí :)

Jak tak čtu, tak už ti chybí jen něco pořádného k jídlu, chleba se škvarkama a cibulí :P

Návštěvník milosklikar
Odesláno

pred par lety mne otravovali takhle v nedeli pred obedem... po slusne tomu nerozumeli, tak jsem z vesaku sundal nun-tchaka a zacvil jim zakladni katu...

pani to pochopila hned, chlap se chtel snad prat... ze to nema cenu pochopil, az kdyz jsem mu hvizdl tak centimetr-dva od nosu... od te doby se nikdo nestavil, skoda :D

Ty wole v neděli a před obědem otravovat kibiho se Strážnou věží... :gunsmilie:

To je takové období klidu, kdy většinou jezdí nezvané návštěvy a já jsem strašně milý a příjemný hostitel. Jednou takhle obědváme a manželce zazvonil telefon, vzala to a slyším jak odpovídá na nějaký dotazník, když už to trvalo dýl než jsem byl ochoten vydržet, naklonil jsem se přes stůl a zařval " to nemůžeš ty krávo zavolat aspoň po obědě!!?"

Vůbec mi ten den nechutnalo..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...