Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pánové, pokud bude každý z nás posuzovat kdy, kde a jak bude dodržovat zákon, tak se na to můžeme vys.at a žádné zákony radši nemít. Když vycestujete ven , ani vás nenapadne na to nahlížet takhle. Bud je to legal nebo ilegal. Tečka. Bohužel pro jedny, bohudík pro druhé. A podle toho se každý zařídí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

PetrM...přesně tak to myslím. Prostě ať to bude jak to bude, vždycky to někomu nebude vyhovovat. Takže nezbívá než to prostě dodržovat. A nebo se pak aktivně podílet na tom, aby to bylo jinak.

A je to tady.

Odkaz ke komentáři

Jasně zákony jsou jedna, vobyčejný selský rozum věc druhá. Kouření pozdě večer na liduprázdné zastávce se dá vyřešit i domluvou a upozorněním. Kouření na zastávce plné předškoláků čekajících na výlet na maňáskové divadlo ve městě osolit plnou  palbou a s pořádnou ostudou. Obojí je možné. Já si osobně myslím, že zbytnělá restrikce nevychovává,  spíš vyvolává prudší reakci.

A prosím o konstruktivní polemiku, jestli se začnete urážet, tak vám to tady na chvilu zamknu :)

Odkaz ke komentáři

Jasně zákony jsou jedna, vobyčejný selský rozum věc druhá. Kouření pozdě večer na liduprázdné zastávce se dá vyřešit i domluvou a upozorněním. Kouření na zastávce plné předškoláků čekajících na výlet na maňáskové divadlo ve městě osolit plnou  palbou a s pořádnou ostudou. Obojí je možné. Já si osobně myslím, že zbytnělá restrikce nevychovává,  spíš vyvolává prudší reakci.

A prosím o konstruktivní polemiku, jestli se začnete urážet, tak vám to tady na chvilu zamknu :)

Súhlas!

Odkaz ke komentáři

To je argument jako že když v noci na semaforu bude svítit červená a nikde nebude žádný auto, tak to můžu projet.

Áno to je niečo podobné. Neviem na čo by som mal čakať na ľudoprázdnej  PREHLADNEJ ceste kvôli dákemu blbému svetlu. Som natolko inteligentný, že sa viem rozhodnúť aj bez svetla...

Odkaz ke komentáři

Zmizik... Myslel jsem to tak , že když se například někomu nelíbi, že se nesmí kouřit na zastávkách, tak třeba založit petici nebo přesvedčit politiky svými argumenty, že to je špatně.

A kam navrhuješ poslat petici za používání zdravého rozumu? Na ministerstvo školství? Abychom si rozuměli: nehájím tady anarchii, ale jsem proti zbytečné represi, když přestupek objektivně nikoho neomezí ani neobtěžuje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...