jajak Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Tak co říkáte na letošní novinku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 No za mě nic moc - tyhlety tištěný rámečky kolem daydate dokážou dokonale pohřbít jinak i krásný hodinky - hrozná móda Taky bych docela rád rovnej ciferník až do kraje. Barva ciferníku mě taky nevynáší nikterak do extáze...Jo a co že to maj na skle i ciferníku za škrábance, nebo se mi to zdá? Nebýt tady tědlech blbostí, líbily by se mi a to moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Kdybys mi řekl, že jsou to fejky, budu Ti věřit. Ale to bude těma fotkama. Nemám rád šedesátku na lunetě a styl ručiček mi taky nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Čím se liší od Orient Mako XL? Na první pohled nevidím rozdíl. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 12. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Čím se liší od Orient Mako XL? Na první pohled nevidím rozdíl.Odesláno z mého Pixel 2 pomocí TapatalkTak druhý pohled:Pořád nic? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 12. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Kdybys mi řekl, že jsou to fejky, budu Ti věřit. Ale to bude těma fotkama. Nemám rád šedesátku na lunetě a styl ručiček mi taky nesedí.Fejky jo? No to bys mně nas-urazil.Člověk se s tím takovou dobu šmrdlá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Neee, urážet nikoho nechci, ale uznej sám, že na těch fotkách vypadají...ehm, abych někoho neurazil, velmi nelákavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Asi jsem tupej, ale od svých několik let starých MakoXL to nějak nedokážu odlišit. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk Upraveno 12. března 2020 uživatelem thubalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 12. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Neee, urážet nikoho nechci, ale uznej sám, že na těch fotkách vypadají...ehm, abych někoho neurazil, velmi nelákavě.Máš pravdu. Když se tak dívám na ty fotky, tak stojí fakt za... Jdu vzít vrtačku a zrušit foťák v telefonu. No já vím, ono je to spíš rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Nožičky, to je snad jedinej rozdíl, kterej sem schopnej z fotek vyčíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Prijde mi divne, ze by do noveho modelu 2020 davali starej strojek s korunkou na serizeny dne. To jsou proste stara Maka XL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Jo no jo vlastně, máš pravdu, teď už je aktuální ten F6922, jako je na Kamasu, že jo? Hele jajaku, že ty si vzal prostě jenom na starý dobrý makoxl brusku a sjel si jim tou bruskou nožky, že jo? Upraveno 12. března 2020 uživatelem ten blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 12. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Dobrý nápad s tou bruskou. Zkus to a pak tu hoď fotky Zatím jsi ale nejblíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Na to mám všechny svý hodinky moc rád Nejblíž, nejblíž... takže je to nějaká skládačka! No jo, ale z čeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Pro velký úspěch fotek přidávám ještě jednu dnešní (když už je ten pátek třináctého). Kdybyste hledali lepší na netu, tak celý název je:Orient mako XL Seamaster 2020 LE1/1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tak už nás nenapínej, na netu hledaje, ničeho nenašel Já se nechám podat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jo, a taky teďka koukám i ta ochrana korunky mi přijde nějaká zhoblovaná Ale je to udělaný hezky. Líbily by se mi, kdyby měly 1) bílej ciferník 2) rámeček 3) ciferník rovnej až do kraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Na začátku byl nápad : No a pak už jen šmirgl, brousek, trocha diamantové pasty a mozoule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A to si udělal sám? Teda tak to klobouk dolů, kdybych se do něčeho podobnýho pustil já, asi by ani nešlo poznat, že to původně byly hodinky. Jako fakt dobrý,no. Eště bych jenom ten poškrábanej minerál zahodil ve prospěch safíru. Jo, to bych udělal určitě. Teda gratulace veliká! Jinak, vím, že tu budu asi děsně nepopulární, ale Orienty se mi líbily o mnoho víc, než Omegy. Nevím, čím to je, prostě nesnáším, přímo nenávidím Omegu, nemůžu si pomoct, je to ve mně nějak hluboce zakořeněný, je to silnější, než já, prostě vidím Omegu a je mi blivno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Jo, dodělal jsem to pár minut před tím, než jsem fotil. To sklo jsem zkoušel rozleštit, ale nějak se mu nechce. Asi zkusím sehnat safírové. To mi připomíná, že jsem zapomněl změřit jeho výšku. Průměr jsem naměřil 31.95,takže cokoli trochu větší by se nějak připasovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se