Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dík, nene objednával jsem je přes chrono24 z Polska z ofic. Steinhart shopu. Celé to trvalo +/- 7 dní ale to jen proto, že byly Velikonoce jinak by byly dříve.

Odesláno
  V 10. 4. 2015 v 16:19, Valderek napsal:

O těch zelených jsem taky přemýšlel. Máš tam keramickou lunetu ?

Ano, mám. Fotky budou ale až se dohodnu se svým "dvorním" fotografem :-))), sám bych to jen zkazil.

Odesláno
  V 13. 4. 2015 v 15:46, kuncák7 napsal:

Ano, mám. Fotky budou ale až se dohodnu se svým "dvorním" fotografem :-))), sám bych to jen zkazil.

Aha, to já jsem se s tím teda moc nemazal :) Budu se těšit :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Me ta luneta zatracena neda spat proste, to je sileny disko z fotek. 

Zeptam se jinak, ten hlinik je pri beznym pouzivani citlivy na poskrabani nejak extremne nebo jsou ty fotky proste jen od "toolwatchistu" co strkaji ruku do dratenky?

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nevím jestli to tady už někde je, pokud ano omlouvám se. Zajímavé řádky+ hezké fotky, tím spíš že jsem asi 4 dny také šťastným nositelem O1 s keramikou :clap:

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Tak moje novy O1B jsou snad uz na ceste, strapy nachystany, ruka nachystana.....akorat jsem si vyprosil sklo bez kyklopa, to byla jedina vec ktera mi na nich fakt vadila. Keramika me zatim nic nerika, hlinik vypada dostatecne vyrazne a bytelne :)

Odesláno
  V 16. 5. 2015 v 9:36, Mitak napsal:

U Steinhartu nezvětšující, takže Miriablo, dobrá volba.

U Steinhartu zvětšující, ale ne tak krásně a přes celou plochu, jako u předlohy;-)

Až se ti někdy dostanou do ruky, podívej se na průchod vteřinovky pod nim a budeš mít jasno.

Odesláno
  V 17. 5. 2015 v 1:23, Kostra napsal:

U Steinhartu zvětšující, ale ne tak krásně a přes celou plochu, jako u předlohy;-)

Až se ti někdy dostanou do ruky, podívej se na průchod vteřinovky pod nim a budeš mít jasno.

Potvrzuju,muj kyklop je funkcni a zvetsuje.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Chlapi, já vám to neberu, ale mezi divadelním kukátkem a dalekohledem je přece rozdíl ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...