Kostra Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Chlapi, já vám to neberu, ale mezi divadelním kukátkem a dalekohledem je přece rozdíl ;-)A auto, které nejede alespoň 280, vlastně není ani auto:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Celkem by mě zajímalo srovnání pohledu na datum u Steinů a u "předlohy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Myslím, že bude hodně podobné tomuto srovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Jo, Davosa má tu lupu silnější, to se jim povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Myslím, že bude hodně podobné tomuto srovnání: Pěkná práce Upraveno 18. května 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Ještě jsem našel jednu lepší, úplně jsem na ni zapoměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Tome, tak to přetoč na stejné datum- ta 5 na Davosách je jasně větší, takovej rozdíl v tom určo není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Tak zase oboje je v kanclu nemám Zkusím něco cvaknout večer, až budu doma, jestli mě k tomu TTčka pustí.A jinak myslím, že ani tak nejde o větší menší číslo, stačí srovnat velikost bílých čtverečků a je to. Subjektivně Steinhart tak 1/3 plochy kyklopa, Davosa 3/4 plochy, stručně shrnuto, je to rozdíl, jako prase . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Zdá se, že ta Davosa opravdu zvětšuje víc, i když je pod lupou jen jedno číslo. Nicméně u Steinů je zvětšení taky dobře vidět, a to na indexech. Hodinky by se musely fotit ve stejném úhlu každé zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Tak ještě jednou bok po boku a každé zvlášť;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Myslím, že není pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Uz mlcim :-))). To vis,sve hajit musim :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Když na to tak koukám, napadá mě otázka, jestli není to datové okénko u Steinů fyzicky menší...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 tak on je v zakladu tusim u steinu 1,5x a jinak +/- 2,5x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Máte už někdo ty štajny na gumě nebo natu ? Kdyžtak prosím o foto díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 No name guma a pseudobond nato, myslím, že jim sluší všechno;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Kostra: díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Valderek: brzo pošlu s Hirsch Accentem, už se tu na ně třepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Psal jsem to do vlákna "koupím" ale zeptám se i tady...chlapci zlatí, nechtěl by někdo štajny pustit? Keramiku s kyklopem? Bo už stárnu, zrak slábne... Nicméně tak slepý, abych potřeboval zvětšení 2,5x ještě nejsem = proto nechcu Rolex. A taky nepolezu tak hluboko do vody. A jsou krapítek dražší Upraveno 26. května 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) dobrá volba bohužel ti je nepustím ale uvidíš že tě budou bavit. nedivím se že to ten Rolex od Guntera okopíroval eta šlape jako hodinky a dělá konstantně +6s/den což je na hranici COSC. Upraveno 26. května 2015 uživatelem Core Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se