Valderek Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 V 26. 5. 2015 v 12:26, DaveG17 napsal: Psal jsem to do vlákna "koupím" ale zeptám se i tady...chlapci zlatí, nechtěl by někdo štajny pustit? Keramiku s kyklopem? Bo už stárnu, zrak slábne... Nicméně tak slepý, abych potřeboval zvětšení 2,5x ještě nejsem = proto nechcu Rolex. A taky nepolezu tak hluboko do vody. A jsou krapítek dražší Zatím ne, ještě jsem si jich dost neužil
kuncák7 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 V 26. 5. 2015 v 12:26, DaveG17 napsal: Psal jsem to do vlákna "koupím" ale zeptám se i tady...chlapci zlatí, nechtěl by někdo štajny pustit? Keramiku s kyklopem? Bo už stárnu, zrak slábne... Nicméně tak slepý, abych potřeboval zvětšení 2,5x ještě nejsem = proto nechcu Rolex. A taky nepolezu tak hluboko do vody. A jsou krapítek dražší V 26. 5. 2015 v 12:26, DaveG17 napsal: Psal jsem to do vlákna "koupím" ale zeptám se i tady...chlapci zlatí, nechtěl by někdo štajny pustit? Keramiku s kyklopem? Bo už stárnu, zrak slábne... Nicméně tak slepý, abych potřeboval zvětšení 2,5x ještě nejsem = proto nechcu Rolex. A taky nepolezu tak hluboko do vody. A jsou krapítek dražší Kdybys nebyl tak daleko tak bych ti je zapujcil k testu. Zatim spokojenost :-))))
DaveG17 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Nepokoušejte mě Teď jsem objednal Rangemany a od štajnů v košíku v jiném eshopu zbaběle odešel...ale on tam na mě čeká
DaveG17 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) No samozřejmě, že kancldiving, snad si nemyslíš, že bych je někdy doopravdy namočil? :-) Ale popravdě, se šnorchlováním to letos moc nevidím, nechal jsem si narůst vousy a co si pamatuju, strašně mi kvůli tomu posledně teklo do masky, musel jsem se oholit dohladka. A měl jsem jen strniště, ne plnovous.Mimochodem, čím je sakra lepená ta luneta, že to vydrží potápění? V 26. 5. 2015 v 14:37, Core napsal: eta šlape jako hodinky a dělá konstantně +6s/den což je na hranici COSC.máš to blbě poštelovaný ;-) Tohle zvládnou i moje Seika 5 s obyč 7S36 strojkem. Akorát jsem se na ty cca 2-4s za den dostával měsíční anabází pokus/omyl (konec začátku flame... ) Upraveno 28. května 2015 uživatelem DaveG17
Core Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Jakýpak flame,toho jsem dalek. Mi těch +6 bez polohování a štelování stačí. Upraveno 28. května 2015 uživatelem Core
peto2705 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 V 28. 5. 2015 v 14:39, Core napsal: Jakýpak flame,toho jsem dalek. Mi těch +6 bez polohování a štelování stačí.ja na mojich Ocean one vintage red taktiez stabilne +6 s. vo vsetkych polohach
Miriablo Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Pekny s tim hnedym, sedi k nim daleko lip jak cernej. Ja spis porad premyslim jeste nad Milanaise, laka to
mysiak Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ten hnedy sa mi paci, co je to zac prosim?
kuncák7 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Sorry,ale,jedine tah (mam je se zelenou lunetou a nenosil bych je jinak,zvlast ne v lete).
mysiak Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Kuncak, vyskusaj NATO, hodi sa k nim dokonale a extremne pohodlny sposob nosenia, hlavne v lete (samozrejme treba aspon obden preplachnut vodou..)
Roland Sands Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Postupně: Jsem fotograf amatér, takže více foto možná časem. Řemen je ve stylu B&S ušitej od Zrna. Tenký, lehký a pohodlný. Jak už je napsáno výše v těchto teplotách už jsou zpět na tahu. Řemen je nový tak jsem neodolal a na pár dní jsem ho nahodil.
kuncák7 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Vyzní to trochu blbě ( od trouby, co neumí fotit ), ale chtělo by to lepší fotky, nevím např.co máte za barvu na lunetě . Jinak, pěkný.
kuncák7 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 A abych se taky pochlubil ( foceno někým jiným )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se