Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 5. 2015 v 12:26, DaveG17 napsal:

Psal jsem to do vlákna "koupím" ale zeptám se i tady...chlapci zlatí, nechtěl by někdo štajny pustit? Keramiku s kyklopem? Bo už stárnu, zrak slábne... Nicméně tak slepý, abych potřeboval zvětšení 2,5x ještě nejsem = proto nechcu Rolex. A taky nepolezu tak hluboko do vody. A jsou krapítek dražší :lol2:

Zatím ne, ještě jsem si jich dost neužil :)

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Psal jsem to do vlákna "koupím" ale zeptám se i tady...chlapci zlatí, nechtěl by někdo štajny pustit? Keramiku s kyklopem? Bo už stárnu, zrak slábne... Nicméně tak slepý, abych potřeboval zvětšení 2,5x ještě nejsem = proto nechcu Rolex. A taky nepolezu tak hluboko do vody. A jsou krapítek dražší :lol2:

Kdybys nebyl tak daleko tak bych ti je zapujcil k testu. Zatim spokojenost :-))))

Odesláno

Nepokoušejte mě :) Teď jsem objednal Rangemany a od štajnů v košíku v jiném eshopu zbaběle odešel...ale on tam na mě čeká :)

Odesláno (upraveno)

No samozřejmě, že kancldiving, snad si nemyslíš, že bych je někdy doopravdy namočil? :-) Ale popravdě, se šnorchlováním to letos moc nevidím, nechal jsem si narůst vousy a co si pamatuju, strašně mi kvůli tomu posledně teklo do masky, musel jsem se oholit dohladka. A měl jsem jen strniště, ne plnovous.

Mimochodem, čím je sakra lepená ta luneta, že to vydrží potápění?

V 26. 5. 2015 v 14:37, Core napsal:

eta šlape jako hodinky a dělá konstantně +6s/den což je na hranici COSC.

máš to blbě poštelovaný ;-) Tohle zvládnou i moje Seika 5 s obyč 7S36 strojkem. Akorát jsem se na ty cca 2-4s za den dostával měsíční anabází pokus/omyl   (konec začátku flame... :rolleyes:)

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno (upraveno)

Jakýpak flame,toho jsem dalek. Mi těch +6 bez polohování a štelování stačí.

Upraveno uživatelem Core
Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 14:39, Core napsal:

Jakýpak flame,toho jsem dalek. Mi těch +6 bez polohování a štelování stačí.

ja na mojich Ocean one vintage red taktiez stabilne +6 s. vo vsetkych polohach ;)

Odesláno
Postupně:

Jsem fotograf amatér, takže více foto možná časem.

Řemen je ve stylu B&S ušitej od Zrna. Tenký, lehký a pohodlný.

Jak už je napsáno výše v těchto teplotách už jsou zpět na tahu. Řemen je nový tak jsem neodolal a na pár dní jsem ho nahodil.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vyzní to trochu blbě ( od trouby, co neumí fotit ), ale chtělo by to lepší fotky, nevím např.co máte za barvu na lunetě :clap: . Jinak, pěkný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...