BUBÁK Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 To George: Georgi, jestli se někdy potkáme, tak Ti originál armádní letecké Primky se svítícími (fosforovými) indexy, pokud budeš mít zájem třeba ukážu.
georg Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Beru tě za slovo - opravdu bych je rád viděl a také bych chtěl i něco víc vědět o tomto modelu. Měl jsem možnost držet v ruce již několik kousků, o jejichž pravosti jsem nepochyboval, a žádný z nich neměl fosforeskující indexy. Jestli můžeš, šoupni sem pěknou fotečku.
pepik Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Zdravím Vás.Vlastnim 4 letecke primky a bol som pritom,ked ich jeden chlapek predaval na burze vkošiciach po 300korun.Boloto pred dvomi rokmi a vytahoval ich z tašky ako kuzelnik z klobuka.Predaval ich na troch burzach po sebe mal ich dost.Všechny primky mali čislo a biele sekundovky.Malo ktore boli v perfektnom stave.Keby som bol vedel,že tak stupnu na cene tak ich kupim všechny.mám dojem že cesta let.primek do sveta začala v Košiciach.
BUBÁK Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Beru tě za slovo - opravdu bych je rád viděl a také bych chtěl i něco víc vědět o tomto modelu. Měl jsem možnost držet v ruce již několik kousků, o jejichž pravosti jsem nepochyboval, a žádný z nich neměl fosforeskující indexy. Jestli můžeš, šoupni sem pěknou fotečku. Tak takhle vypadají.
georg Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Odkud jsi, Bubáku? Opravdu bych ty hodinky rád viděl - napiš mi mejl.
Lukáš Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Bubáku, je možné že si indexy nechal někdo obtáhnout svítící barvou a to samé i ručky. podívej na tu 8 a 10, ty indexy nejsou zrovna nejlépe provedené, ale je to jen můj názor.
31682 Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Asi budeš mít pravdu, bude to obtažené. Ale to by nemuselo být na závadu, jako nové také svítily.
BUBÁK Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Bubáku, je možné že si indexy nechal někdo obtáhnout svítící barvou a to samé i ručky. podívej na tu 8 a 10, ty indexy nejsou zrovna nejlépe provedené, ale je to jen můj názor. Lukáši, indexy jsou provedené dobře, ale za ty léta už barva nesvítí na 100%.
31682 Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 jako nové také svítily. nesvítily Máš pravdu, zapomněl jsem na absenci doznívajícího efektu. http://www.prim.cz/novinky/PRIM-pro-letectvo "Jedinou nevýhodou reflexní barvy bylo, že neměla jakýkoliv doznívající efekt, tedy schopnost akumulace a následného vyzařování světla. Z ekonomických důvodů a také z důvodu závislosti na devizách bylo nakonec rozhodnuto o upuštění od tohoto požadavku. V kabině se ale používalo ultrafialové světlo, které kontrast číselníku dostatečně zvětšovalo."
Petrvti Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 na tom prim webu je popis letecký a píší tam, že na dýnku je nápis "majetek vojenské správy".. a na obr. i v textu je červená vteřinovka.. jak je to tedy?
Ondraj Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 "majetek vojenské správy" to tam není, je tam jen číslo, vteřinovky byly bílé a červené.
Petrvti Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 hm, orig. s červenou vteřinovkou jsem ještě neviděl.. v jakém poměru byla bílá a červená?
Ondraj Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 v jakém poměru byla bílá a červená? 2156 bylo s bílou a 844 s červenou. Včera jsem si ale u svých dal místo bílé červenou, takže je to teď 2155:845. :D
BUBÁK Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 hm, orig. s červenou vteřinovkou jsem ještě neviděl.. v jakém poměru byla bílá a červená? No jak na ně koukám, tak mě ta vteřinovka přijde spíš oranžová.
pepik Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Sekundovky su len biele a maju vyrazene len cislo.Sam som ich vydel tak tisic kusov.ja sam mam 4 letecke unonuno.cervene niesu a ket su,tak su prerobene.
Ondraj Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Sekundovky su len biele a maju vyrazene len cislo.Sam som ich vydel tak tisic kusov.ja sam mam 4 letecke unonuno.cervene niesu a ket su,tak su prerobene. Tím bych si nebyl tak jistý. A vlastně kde si jich viděl tisíc ?
BUBÁK Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Sekundovky su len biele a maju vyrazene len cislo.Sam som ich vydel tak tisic kusov.ja sam mam 4 letecke unonuno.cervene niesu a ket su,tak su prerobene. Pepiku!! Neni sů prerobené, je to originál, asi si jich viděl málo a zrovna jen ty s bílou vteřinovkou. Jinak nápis nemají, jen evidenční číslo.
pepik Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 v kosiciach na burze pred dvomi rokmi ich predaval chlapik po 300 Sk apredaval ich na 3burzach po sebe a stol som mal vedla neho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se