Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsou doma :) . Tak jsem zvědav, jak bude ta luneta po měsíci vypadat :eek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Super hodinky, gratuluji k výběru. Se tady teď ty IWC rozmohly, budu muset taky nějáký pořídit :D. Luneta by neměla být až takový problém.

Odesláno (upraveno)

Moc pěkný. Zeptám se i tady, maj už ten novej chrono inhouse, žejo?

Jo, už jsem to našel zde. https://www.horobox.com/en/review-detail/iwc-ingenieur-chronograph-ref-iw380802

Dokonce průhled.. tady mi neva.  

Má to rychlopřeklápění data? To mě na tom starym stroku na základě 7750 štvalo, ještě v kombinaci s dnem v týdnu to bylo kolem půlnoci něco fakt hnusnýho, jak se to pomalilinku měnilo.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Tu změnu data jsem nesledoval. Mrknu. Když se tah dobře seřídí, nevadí ani ta váha. Jak píšu, zatím si zvykám a co se týče lunety, tak v tom mám jasno. Už nevím, kdo to tady psal, ale řídím se tím, že pokud si chceš hodinky užít, musíš je mít v p..i. To se mi vyplácí, takže nosím svoje vybrané kousky a ohled beru jen na to, co budu dělat, Práce v kanclu, výlet, čundr, sport a tak. Dnes ráno se mnou Ingy venčily.  :cheers:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...