Fajkus Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Už jsou doma . Tak jsem zvědav, jak bude ta luneta po měsíci vypadat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Moc pěkný, gratuluju.Můj obdiv k téhle značce stoupá.
Biggles Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Pěkný, ale vím naprosto přesně, jak by vypadala ta luneta, mít je já A to po tejdnu Upraveno 23. března 2020 uživatelem Biggles
Fajkus Odesláno 23. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Díky kluci. Si říkám, že když ty škrábance překročí určitou mez, začnou hoďky dobře vypadat i s nimi.
Messiah Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Co se s inženýrama stalo za změny? Takhle teďka vypadají? To je snad Aquatimer pouzdro na první pohled. Hezký jsou ale už nemají koule jako dřív. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Zatím si ne ně zvykám. Je to něco jiného než dříve, ale špatný pocit z nich nemám. Naopak, po třech dnech se s nimi sbližuji.
Luky Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Super hodinky, gratuluji k výběru. Se tady teď ty IWC rozmohly, budu muset taky nějáký pořídit . Luneta by neměla být až takový problém.
Micey Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Moc pěkný. Zeptám se i tady, maj už ten novej chrono inhouse, žejo? Jo, už jsem to našel zde. https://www.horobox.com/en/review-detail/iwc-ingenieur-chronograph-ref-iw380802 Dokonce průhled.. tady mi neva. Má to rychlopřeklápění data? To mě na tom starym stroku na základě 7750 štvalo, ještě v kombinaci s dnem v týdnu to bylo kolem půlnoci něco fakt hnusnýho, jak se to pomalilinku měnilo. Upraveno 25. března 2020 uživatelem Micey
Fajkus Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Tu změnu data jsem nesledoval. Mrknu. Když se tah dobře seřídí, nevadí ani ta váha. Jak píšu, zatím si zvykám a co se týče lunety, tak v tom mám jasno. Už nevím, kdo to tady psal, ale řídím se tím, že pokud si chceš hodinky užít, musíš je mít v p..i. To se mi vyplácí, takže nosím svoje vybrané kousky a ohled beru jen na to, co budu dělat, Práce v kanclu, výlet, čundr, sport a tak. Dnes ráno se mnou Ingy venčily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Krásný. Stejně ten nápis IWC na hodinkách vypadá skvěle. Líbí se mi stejně, jako GS na Seikách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se