Daemonultimate Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Mido OceanStar Gmt. Nic moc o nich zatím nevím, velikost by měla být 44mm, což je pro mne super. I voperované Gmt do potápek na běžné používání mi sedí. No uvidíme až přijde víc info. Jen lituju absence Si a chronometru, tím by se asi na číselníku pochlubili. Upraveno 25. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Tohle mi přijde takový nijaky, ty šestikila jsou mnohem hezčí. A to Mido můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Mně na nich vadí ten čtvereček na lunetě. Ručička Gmt taky nic moc. Boží ochrana korunky, tu uměj fakt parádně zapustit. Ale chce je to vidět v reálu. To je pak úplně jiný kafe. No, na to si počkáme asi dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Zřejmě je to nějaký hodinářský pravidlo " prdneme tam GMT a na něčem to vošulíme". Třeba na funkční divers lunetě, nebo na WR, ideálně na obojím... Omega, Rolex... naposledy jsem se takhle rozčiloval u GMT Scafografů od Eberhard & Co. Tady je fakt škoda toho strojku. Taky mi trochu uniká důvod částečný skeletonizace ruček - přece když se mi poflakuje po cifru jedna ručky navíc, snažím se udělat hodinovou a minutovou co nejvýraznější, kvůli bezproblémovýmu odečtu času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Tak jsem také šťastný majitel Mido OceanStar Gmt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 V 2. 3. 2023 v 18:30, saša1 napsal: Tak jsem také šťastný majitel Mido OceanStar Gmt. Jak jsi s nimi spokojen? Osobně po nich tak trochu pokukuju. Ta červená s modrou se mi fakt líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Za mě velké spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Trošku to tu oprasim. Dnes na novem remenu. Diky Roberte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března novinka Mido Ocean Star GMT Special Edition — Celebrating The Collection’s 80th Anniversary https://www.fratellowatches.com/introducing-the-mido-ocean-star-gmt-special-edition-celebrating-the-collections-80th-anniversary/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=338beac197-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-338beac197-124152902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se