Daemonultimate Posted March 25, 2020 Report Posted March 25, 2020 (edited) Mido OceanStar Gmt. Nic moc o nich zatím nevím, velikost by měla být 44mm, což je pro mne super. I voperované Gmt do potápek na běžné používání mi sedí. No uvidíme až přijde víc info. Jen lituju absence Si a chronometru, tím by se asi na číselníku pochlubili. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited March 25, 2020 by Daemonultimate
villain83 Posted March 25, 2020 Report Posted March 25, 2020 Tohle mi přijde takový nijaky, ty šestikila jsou mnohem hezčí. A to Mido můžu.
Daemonultimate Posted March 25, 2020 Author Report Posted March 25, 2020 Mně na nich vadí ten čtvereček na lunetě. Ručička Gmt taky nic moc. Boží ochrana korunky, tu uměj fakt parádně zapustit. Ale chce je to vidět v reálu. To je pak úplně jiný kafe. No, na to si počkáme asi dlouho.
martar Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Zřejmě je to nějaký hodinářský pravidlo " prdneme tam GMT a na něčem to vošulíme". Třeba na funkční divers lunetě, nebo na WR, ideálně na obojím... Omega, Rolex... naposledy jsem se takhle rozčiloval u GMT Scafografů od Eberhard & Co. Tady je fakt škoda toho strojku. Taky mi trochu uniká důvod částečný skeletonizace ruček - přece když se mi poflakuje po cifru jedna ručky navíc, snažím se udělat hodinovou a minutovou co nejvýraznější, kvůli bezproblémovýmu odečtu času.
saša1 Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Tak jsem také šťastný majitel Mido OceanStar Gmt.
Adamus132 Posted March 17, 2023 Report Posted March 17, 2023 V 2. 3. 2023 v 18:30, saša1 napsal: Tak jsem také šťastný majitel Mido OceanStar Gmt. Jak jsi s nimi spokojen? Osobně po nich tak trochu pokukuju. Ta červená s modrou se mi fakt líbí..
saša1 Posted March 26, 2023 Report Posted March 26, 2023 Za mě velké spokojenost Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
blam Posted February 8, 2024 Report Posted February 8, 2024 Trošku to tu oprasim. Dnes na novem remenu. Diky Roberte. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Harwey Posted March 21, 2024 Report Posted March 21, 2024 novinka Mido Ocean Star GMT Special Edition — Celebrating The Collection’s 80th Anniversary https://www.fratellowatches.com/introducing-the-mido-ocean-star-gmt-special-edition-celebrating-the-collections-80th-anniversary/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=338beac197-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-338beac197-124152902 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Tomahawk77 Posted August 21, 2025 Report Posted August 21, 2025 V 26. 3. 2023 v 16:56, saša1 napsal: Za mě velké spokojenost Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Jsou paradni
Tomahawk77 Posted August 24, 2025 Report Posted August 24, 2025 V 26. 3. 2023 v 16:56, saša1 napsal: Za mě velké spokojenost Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Jsou paradni
Tomahawk77 Posted August 24, 2025 Report Posted August 24, 2025 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
martincihak Posted January 22 Report Posted January 22 V 26. 3. 2020 v 8:37, martar napsal: Zřejmě je to nějaký hodinářský pravidlo " prdneme tam GMT a na něčem to vošulíme". Třeba na funkční divers lunetě, nebo na WR, ideálně na obojím... Omega, Rolex... naposledy jsem se takhle rozčiloval u GMT Scafografů od Eberhard & Co. Tady je fakt škoda toho strojku. Taky mi trochu uniká důvod částečný skeletonizace ruček - přece když se mi poflakuje po cifru jedna ručky navíc, snažím se udělat hodinovou a minutovou co nejvýraznější, kvůli bezproblémovýmu odečtu času. Můžu poprosit o vysvětlení poznámky na ten strojek?
martar Posted January 24 Report Posted January 24 V 22. 1. 2026 v 19:28, martincihak napsal: Můžu poprosit o vysvětlení poznámky na ten strojek? Ahoj, tak to jsi mě dostal, chtít vysvětlit šest let starý point mám pocit, jako by se vlákno promazávalo resp. zmizeli někteří členové a jejich přispěvky, protože moje reakce v současném kontextu nedává moc smysl. První část je míněna tak, že i velké značky až na vyjímky neumí u GMT potápek udělat dvojí lunetu, pro GMT a pro ponor. Protože tahle Mida to evidentně krásně zvládla, měla to být pochvala, a protože to z textu neni jasně patrné, přijde mi, že už se jednalo o reakci na nějakou probíhajíci diskuzi. Pokud jde o strojek, Mido cal.80 je tuším true GMT, takže jediné, co mne napadá je, že se v té době v kuloárech diskutoval nějaký problém s timhle konkrétnim kalibrem, tak jako plastové součastky u Powermaticu apod... ale dneska už fakt nevím, mám jiné starosti. Taky je tu možnost, že jsem to psal šileně unavenej nebo vožralej 2
martincihak Posted January 24 Report Posted January 24 @martarsorry, vůbec jsem si neuvědomil, kolik času reálně uplynulo moc fajn odpověď i po těch letech.
Recommended Posts