Onisan Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 No...já si to teď vztáhnu na sebe(páč jsem také proti radaru)a zeptám se....co je bolševického,případně čím naznačuji ovlivnění bolševickými příbuznými,nebo levicovými intelektuály na prostém nechtění cizího(byť spojeneckého) vojska trvaleji usazeného v naší zemi???? Mně bylo v 89 roce 12 let......možná nemám tolik životních zkušeností,jako Vy,ale už nejsem malej Jarda. Mám dvě malé děti(což je třeba o dvě více,než má Onion) a i tím je ovlivněn můj pohled na věc....tato zkušenost třeba Onionovi chybí a proto mu chybí jiný pohled na věc,si myslím.....ale beru,že je pro radar a snad i chápu,proč. Myslím,že otázka spojenectví se tu neřeší...jsme v NATO a tudíž spojence máme.Není tu postaveno ultimatum,že buď radar a budeme kamarádi,nebo ne-radar a kamarádi nebudeme. PS-Argumentovat bolševikama,zelenýma,levicovejma intelektuálama a schovat se za něčí příspěvky slovy "naprosto souhlasím".......to vážně promluvil pragmatismus a životní zkušenost.Fakt moc pěkně. Právě že máš ty děti... tak bys měl uvažovat trochu dál... aby se jednou nemusely ptát "A tatínku, proč se ve škole nesmí říkat to co říkáme doma?" Jinak si troufám tvrdit, že počet dětí v domácnosti na znalostech vojensko-geopolitických zanechává pramalý vliv... přiznám se, že ani netuším kolik měl maršál Radecky dětí..... Považuji to za zhovadilý argument stejně jako udlování odznaku matkám... shodou okolností to dělají převážně diktatury.... btw: jedno z těch dětí máš postižené.podívej se jaký standard (v poměru dané společnosti, nikoliv absoulutní) se dává postiženým v jedné kultuře a ve druhé... A nevytahujme excesy prosím... ty se najdou na obou stranách jak do plus tak do mínus...
BUBÁK Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 No tak jako kdo chce psa bíti... Jak už jsem psal, jsem pro radar, ale ne nekriticky a bez výhrad a je naprosto neodiskutovatelné, že vláda ČR se celé té věci zhostila tragicky... Poláci dostali příslib masivní modernizace armády a umístění několika baterií patriotů, co dostala ČR? Jako vždy
Onisan Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Tak proč nekandidujete? Proč to nezkusíte? Třeba když se do too Bubáku pustíš, tak nebudeme mít jenom hovno... Vláda a parlament jsou jenom poměrnm vzorkem společnosti... Pokud si někdo myslíte že by jste tam byly za hvězdy tak si ...... do úst
BUBÁK Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Mohlo by dojít k hypotetické situaci, že před potencionální válkou nejprve Rusko a Čína vyřadí orbitální součást protiraketové obrany a pak by se stal radar zbytečným a tedy by bylo zbytečné bránit jeho obsazení, neboť by se změnila strategická situace a využití radaru. Mengelisi: Radar se neobsazuje, radar se ničí, ve válce je protivníkův radar, vždy cílem primárního úderu.
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 4Onion.....můžeme se tu bavit do alelujá...ale bude to furt dokola.Ani jeden z nás nemá v úmyslu zatím měnit svůj postoj a náhled na věc......holt uvidíme,jak to dopadne. Vrátím se k hodinkám,ty mi dělaj větší radost a balzamujou nervíčky.....
Onisan Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 No, zatím co já dávám na stůl strategické důvody (bráno podle učebnice Strategie a taktika) tak ty dáváš takové ty emocionální... "nemám rád cizí voják na naem území, byť spřátelené" ... Nějaký důvod proč? Neslyšel jsem... z roviny taktické či strategické... od tebe nikoliv... A je pravda, že pokud před generály stály matky tak takticko strategické důvody nikdy nebyly pochopeny protože nebyly poslouchány...
BUBÁK Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Tak proč nekandidujete? Proč to nezkusíte? Třeba když se do too Bubáku pustíš, tak nebudeme mít jenom hovno... Vláda a parlament jsou jenom poměrnm vzorkem společnosti... Pokud si někdo myslíte že by jste tam byly za hvězdy tak si ...... do úst Ončo, to že parlament a vláda jsou poměrnej vzorek obyvatel, radši moc neříkej, abys nerozpoutal další vlnu emigrace. Čeče, politiku fakt nemusím, no, ale nějaký ministerský křeslo, kdyby zbylo, tak abych teda neurazil. Ty budeš ministr války, čo to táram, obrany. Ministerskej předseda, třeba Milis, pokud to vezme? Jestli má někdo zájem o další fleky, tak ať se napíše v dalších příspěvcích. Podmínka je členství v Chronomag partaji a to tady splňujou všichni.
Onisan Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Je zvláštní, že ti nejlepší jsou vždy za větrem nebo že by měl každý voják v torně maršálskou hůl? ne, já bych si vzal ministersto vnitra...apokud bych si mohl vybrat, tak ve vládě Ruské... mocnější pozici těžko najít
B.F.G. Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Onione ty jsi politik? Co vadí na prostém faktu, že ten radar nechci? Trocha matematiky - nechci radar = jsem komouš, případně rusomil? chci radar = jsem ten správněj chlápek, případně übermensch Tyto otázky by měly být se vší vážností zodpovězeny. Další věc, máte pánové občas pocit, že jako jediní máte 100% pravdu a všichni okolo jsou pitomci? Případně, nemáte podobný pocit celý život? Pokud ano, nejste politici? Ještě poslední postřeh, pokud někdo bude chtít zničit radar, řekněme atomovkou, nebo raději několika - pro jistotu, komu pak půjdou amíci pomoct? Odpověď do ankety, v roce 1989 mi bylo 14 let. V roce 46 nám demokraté sebrali veškerý majetek a v 60-80 letech nemohl např. nikdo z rodiny studovat na vyšší škole, pracovat na klíčových místech a pod..
HonzaX Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Jednomu bylo v roce 89 12 let , druhému 14 let . Takže Vaše zkušenosti s bolšánem jsou nulové . Někdy stačí "naprosto souhlasím " než se moc rozepisovat . Teď bude výročí 68 roku . Dívejte se pořádně , možná pochopíte co tu třeba já nechci už zažít . Tu bezmoc a ponížení od primitivů . V této republice bylo hodně přes milion členů KSČ , plus členové rodin . Myslíte , že to nemá dodnes na společnost vliv ? Řeči , že na radar půjde první úder je blbost protože potom už by to bylo jedno . Do kopru by šlo vše .A odpověd , já tu nechci žádného cizího vojáka svědčí v dnešní době o mdlém (dosaďte si co chcete ) . Takže říkám , radši voják kterého pozvu než ten který sem vleze v noci .
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Chtěl jsem ještě pokračovat,ale po posledním,těžce paranoidním,příspěvku HonzyX,to vzdávám.......vono už je to stejně upečený,referendum nebude,tak co?!
Foundryman Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Chtěl jsem ještě pokračovat,ale po posledním,těžce paranoidním,příspěvku HonzyX,to vzdávám.......vono už je to stejně upečený,referendum nebude,tak co?! "To, že jsem paranoidní, neznamená, že po mně nejdou"
Jaem Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Doteraz som si naivne myslel, ze v 68 tu spojenecke vojska dosli na zaklade pozvania. Dnes Condoliza povedala, ze sem vtrhli, obsadili hlavne mesto a zvrhli vladu. Ked to tvrdi ona, tak to musi byt pravda?
cigi Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) honzo X, foundry - jsem stejně paranoidní jako vy a ještě se k tomu hlásím. Taky jsem übermensch. Teda považuje mě za něj onion - díky, chlape. Asi nejcennější na této diskuzi jsou názory jako: radar prostě nechci, no a co ! po předešlém paranoidním příspěvku to vzdávám! No bravo, pánové - co takhle zkusit rychleji myslet, než ťukat do klávesnice? To , co mě nejvíc rozčiluje, je přesně to, co honzu X - pořád je tu intelektuální rozdělení společnosti na rudý a nerudý a bohužel se přeneslo i na generaci, kde by to už nemělo co dělat. To není dobrý vysvědčení pro levicovou ideologii, měli by si kurňa už dávno odpustit ty přiblblý demagogický gleichšaltování okupantů se spojencema, demokracií s diktaturama, práva se zlovůlí, událostí v kosovu s mnichovskou dohodou a tak . Ale musím přiznat, že levičáci (i pravičáci) např. v Rakousku melou stejný pitomosti, stejně jako naše mladé je omlouvá pouze to, že NEZAŽILI TEN ROZDÍL. Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem cigi
HonzaX Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Doteraz som si naivne myslel, ze v 68 tu spojenecke vojska dosli na zaklade pozvania. Dnes Condoliza povedala, ze sem vtrhli, obsadili hlavne mesto a zvrhli vladu. Ked to tvrdi ona, tak to musi byt pravda? Jestli jsi to nevěděl , tak je to špatná vizitka pro Tvoje rodiče . Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem HonzaX
Jaem Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Jestli jsi to nevěděl , tak je to špatná vizitka pro Tvoje rodiče . Tym, ze pourazas ludi, ktorych nepoznas, nezmenis nic na fakte, ze tu spojencov vtedajsia vlada pozvala. Este otazka - tym, ze nechces, aby sme sa ludia "spoza Moravy" k tejto teme vyjadrovali, a odmietas akykolvek iny nazor ako tvoj, citis sa byt lepsi, demokratickejsi? Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Jaem
Foundryman Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Tym, ze pourazas ludi, ktorych nepoznas, nezmenis nic na fakte, ze tu spojencov vtedajsia vlada pozvala. Tady se teda člověk dozví věci Bilak, Kolder ani Indra nebyli "vláda", to jen tak upřesnění pro Tebe. Tzv. "dělnicko-rolnická vláda" se posrala strachy dřív, než ji Rusové mohli instalovat. Ale Ty si z nás jen tak děláš srandu, viď? Ještě bych dodal, že přejímání cizích názorů, které považuji za přinejmenším pochybné, NEZNAMENÁ demokracii. Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Foundryman
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Argumentovat dětma je normální ?? Tak si to,prosím,přečti v kontextu....možná,že jsem ujel....myslel jsem to tak,že nepřemýšlím jen za sebe,ale zkouším myslet i na to,že mám děti a že mám nějakou představu o světě,ve kterém by měly vyrůstat.Naše představy se asi liší...to se stává. Argumentovat tímhle mi přijde normálnější,než každého,kdo radar nechce,nazvat bolševikem,levičáckým magorem a podobně.Pokud vidíš "Rudou hrozbu" všude,kam se podíváš..... Onion tu napsal(a vy tu s ním souhlasíte),že Amerika bojuje za demokracii,světový mír a že kam US Army vstoupila,tam se mají dobře.......tomuhle fakt věříte????Takřka nikdo(ze zastánců radaru nikdo) se nad tím nepozastavil a vy mně budete říkat cosi o naivitě???? Potom mi napíše,že případná pomoc vyplývá logicky a já se dočtu,že Poláci si tenhle dodatek do smlouvy prosadili.Proč,když je to logické???? A že bych nerad aby tu byli vojáci cizí mocnosti......myslím si,že jsme svrchovaný stát(i když malý) a že tu prostě nemají co dělat.Možná je to jen pocitové,ale prostě to tak cítím. 4Cigi-zrovna od Tebe nějaký poučování fakt sedí Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Gilius
Jaem Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Tady se teda člověk dozví věci Bilak, Kolder ani Indra nebyli "vláda", to jen tak upřesnění pro Tebe. Tzv. "dělnicko-rolnická vláda" se posrala strachy dřív, než ji Rusové mohli instalovat. Mas pravdu, nebola to vlada, iba vrcholni clenovia UV KSC...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se