ONYX servis hodinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Dobrý den, děkuji za pozitivní hodnocení, v případě jakékoliv potřeby dalších oprav, je ONYX servis značkových hodinek zcela k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 1 hodinou, ONYX servis hodinek napsal: Dobrý den, děkuji za pozitivní hodnocení, v případě jakékoliv potřeby dalších oprav, je ONYX servis značkových hodinek zcela k dispozici. Nemáte někdy cestu na Moravu? Potřeboval bych k vám dát dvoje hodinky na servis. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Zítra jedu do Brna, tak by jsme se mohli potkat. Nechcete mi zavolat, že by jsme se rovnou domluvili. Tel: 606 711 021 Děkuji Rudolf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Chtěl bych poděkovat ONYXU za servis mých Breitling SOH, které se mi ukrutně předbíhaly. Kluci uděali výměnu nějakýho kolečka a snad pouzdýrka, teď šlapou jako nový! K tomu mi probrali k životu Citizeny eco drive a to vše při perfektní komunikaci a za super peníze! Mám u nich ještě jedny hodinky, ty budou na malinko déle, ale už teď se chvěju na výsledek Všem doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 V 17. 12. 2020 v 10:15, Masák80 napsal: Chtěl bych poděkovat ONYXU za servis mých Breitling SOH, které se mi ukrutně předbíhaly. Kluci uděali výměnu nějakýho kolečka a snad pouzdýrka, teď šlapou jako nový! K tomu mi probrali k životu Citizeny eco drive a to vše při perfektní komunikaci a za super peníze! Mám u nich ještě jedny hodinky, ty budou na malinko déle, ale už teď se chvěju na výsledek Všem doporučuji! dík za informaci, ukládám do paměti. Mám ECO drive ani ne rok, ale musím myslet na zadní vrátka ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Pripojuji se s vysoce kladnym hodnocenim Onyxu (po servisu mych Seamasteru). Moc diky panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Zdravím, dobrý den, samozřejmě není zač a já děkuji za kladné hodnocení.... Za ONYX servis značkových hodinek Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 V 17. 12. 2020 v 10:15, Masák80 napsal: Chtěl bych poděkovat ONYXU za servis mých Breitling SOH, které se mi ukrutně předbíhaly. Kluci uděali výměnu nějakýho kolečka a snad pouzdýrka, teď šlapou jako nový! K tomu mi probrali k životu Citizeny eco drive a to vše při perfektní komunikaci a za super peníze! Mám u nich ještě jedny hodinky, ty budou na malinko déle, ale už teď se chvěju na výsledek Všem doporučuji! I já ti děkuji a na tvůj nový přírůstek do hodinkovnice se opravdu těš....budou skvělé.... Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Chtěl bych poděkovat celému týmu Onyxu za servis mých hodinek. Perfektní komunikace a rychlost servisu. Přeji Onyxu vše nej v novém roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 I já děkuju Onyxu za perfketní opravu tří vintage kousků: skvělá komunikace, rychlost, dovoz do Prahy až pod nos a samozřejmě skvělý výsledek. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Opět Vám všem děkuji za velice pozitivní hodnocení naší práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Příští týden se chystám do Brna, kdyby jste někdo něco potřebovali, stačí napsat. Ruda ONYX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Přidávám se k zástupu spokojených zákazníků. Problém s hodinkami na místě vyřešen během hodiny. (vibrograf, částečné rozebrání strojku, přetěsnění, tlaková zkouška) Navíc za super cenu. Cesta do Jihlavy se vyplatila. Sto bodů ze sta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Děkuji i Vám za kladné hodnocení. Pokud je to jen trochu možné vycházím při takovýchto opravách zákazníkům vstříc, nikdo nechce mít hodinky zbytečně dlouho v servisu uložené v trezoru než na ně přijde řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Já se přidám, velký servis Rolex daytona včetně přeleštění, celkový servis strojku Autavek včetně opravy rucek. Naprostá spokojenost, odvedena práce je perfektní, komunikace, ochota a rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Taky se přidám s poděkováním Rudovi. Oprava samonátahu a velký servis Zenith El Primero. Rychlost, vstřícnost a dovezení až do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbac Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Děkuji Rudovi i celému ONYX servisu za důkladnou generální opravu pendlovek. Ruda si všímal i naprostých detailů a neduhů, o kterých jsem nevěděl nebo je nepovažoval za podstatné. Hodiny tak můžou spolehlivě pracovat další léta a roky :-) Celou zakázku provázela výborná komunikace a naprosto nadstandardní péče. Hodiny byly dovezeny na místo, zavěšeny a seřízeny přímo PANEM hodinářem :-) Děkuji moc, veškeré další případné opravy časostrojů jen a pouze do servisu ONYX Jihlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Tak konecne taky muzu napsat sve hodnoceni... Osobni vyzvednuti v Brne a super pokec s Rudem. + opet do Brna i privezli. Prace na hodinkach udelana rychle a dobre. Co vic si prat? Diky a priste zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 V 1. 6. 2020 v 9:35, ONYX servis hodinek napsal: Děkujeme za pochvalu, máme z toho radost. Snažíme se zákazníkům vždy vyjít vstříc. Dobrý den, mohl bych se na Vás obrátit s případným servisem s hodinkami Carl F. Bucherer manero central chrono? poslední lehké seřízení proběhlo cca před rokem a půl u pana Bechyně ale i tam mi bylo řečeno, že pokud by byl nějaký problém museli by je poslat do Německa. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se