safi Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) Sačí firma Cena pro vítěze - nějaké zbývající Press kity z BaselWorldu Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem ¨safi
hciq Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Tak by nějak mohl vypadat třeba da Vinci... ale bimbající ... jenže bych to spíš viděl na pomstu Seiko samurajů za 2x provrtanou vosičku
Alessio Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Vůbec netuším, podle čeho bych to měl poznat, ale tipem na Pateky nic nezkazím
Quasar007 Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Tipoval bych také něco od PP, ale při tvé slabosti pro zemi vycházejícího slunce by to mohl být možná nějaký kalibr od Citizen (snad řada Campanola)
luboš72 Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 No, ukazuje to aj mesiace, možno to má aj perpetual calendar, len aby to nebola nakoniec niejaká "alpha" a pod.
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Vzhledem k tomu, že to není nikde signované, tak to může být klidně číňan. Proti mluví setrvačka a písmena na jednom kole. Seagull? Fakt nevím. Každopádně budou mít několik ukazatelů. Za takový soutěže bych nejraděj Safiho uškrtil.
safi Odesláno 16. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Ajajaj...tak nic.....soutěž zkončila, za čas dáme zase nějakou jinou :-) Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem ¨safi
only Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 No tak ale napiš co to bylo, hádanka bez odpovědi ... než jsem stačil přispět se svým nesmyslem do mlýna, tak je konec. Podle mě to je strojek do hodinek :-). Prosím, smutně škrábu, odpověď. Only.
Baker Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 only napsal: No tak ale napiš co to bylo, hádanka bez odpovědi ... Presne tak, vcera v noci jsem stravil 2 hodiny hledanim ....
hciq Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Myslím, že tím správným střelcem je Quasar007
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Jestli sem safi nedá nějaké vysvětlení, tak mě brzo klepne. Campanola je něco jako Ufo, spousta lidí ho viděla, ale dohromady se o něm neví nic.
safi Odesláno 16. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Jedná se o kalibr, jehož výřez má v katalogu Vianney Halter - viz odkaz katalog a stránka 18. Říkal jsem si že jelikož píšu o tomto nezávislém hodináři, tak první věc, kterou uděláte bude prohlídka jeho stránek :-) Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem ¨safi
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 A kde se o něm dovíme víc? Já sem naplej jak struna, když už jsi to nakousl. Samosebou jsem prvně hledal na Chronomagu, ovšem Halterův vlastní kalibr vypadal úplně jinak. Takže jsem málv rukou a šel prohlížet německé kalibry, kterým je v lecčem podobný. Klidně bych tipl i čínu, od té mě zrazovala setrvačka a absence modření.
safi Odesláno 16. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 B.F.G. napsal: A kde se o něm dovíme víc? Já sem naplej jak struna, když už jsi to nakousl. Samosebou jsem prvně hledal na Chronomagu, ovšem Halterův vlastní kalibr vypadal úplně jinak. Takže jsem málv rukou a šel prohlížet německé kalibry, kterým je v lecčem podobný. Klidně bych tipl i čínu, od té mě zrazovala setrvačka a absence modření. Dostal jsem ho v rámci Press-kitu...původně jsme si myslel, že to je jeden z těch kalibrů, o kterých se píše, na té stránce katalogu. Ale jakmile jsem prohlédl průhledy zmiňovaných hodinek, nikde jsem na nic takového nenarazil....pokusím se jim napsat.
safi Odesláno 16. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 hciq napsal: Tak by nějak mohl vypadat třeba da Vinci... ale bimbající ... jenže bych to spíš viděl na pomstu Seiko samurajů za 2x provrtanou vosičku Tahle story mi je nějak povědomá, můžeš mi jí prosím připomenout?
safi Odesláno 16. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Mám to! Jedná se o kalibr, který Vianney upravil pro Audemars Piguet. Zákaldem byl kalibr Zenith Grande Sonnerie. Vianney původnímu kalibru přidal: věčný kalendář s retrográdním ukazatelem času equation of time ukazatel východu/západu slunce ukazatel rezervy nátahu pro kalibr a pro repetici fázi měsíce upravit ukazatel repetice tak, aby byl viditelný na ciferníku upravit způsob nastavování jednotlivých funkcí hodinek Hodinyk existují pouze v jenom kusu. http://quicklook.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-351652/ Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem ¨safi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se