Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak by nějak mohl vypadat třeba da Vinci... ale bimbající ... jenže bych to spíš viděl na pomstu Seiko samurajů za 2x provrtanou vosičku :lol:

Odesláno

No, ukazuje to aj mesiace, možno to má aj perpetual calendar, len aby to nebola nakoniec niejaká "alpha"

a pod. :thumbsup_anim:

Odesláno

Vzhledem k tomu, že to není nikde signované, tak to může být klidně číňan. Proti mluví setrvačka a písmena na jednom kole. Seagull? Fakt nevím. Každopádně budou mít několik ukazatelů.

Za takový soutěže bych nejraděj Safiho uškrtil. :)

Odesláno

No tak ale napiš co to bylo, hádanka bez odpovědi ... než jsem stačil přispět se svým nesmyslem do mlýna, tak je konec. Podle mě to je strojek do hodinek :-). Prosím, smutně škrábu, odpověď.

Only.

Odesláno

Jestli sem safi nedá nějaké vysvětlení, tak mě brzo klepne. Campanola je něco jako Ufo, spousta lidí ho viděla, ale dohromady se o něm neví nic. :)

Odesláno (upraveno)

Jedná se o kalibr, jehož výřez má v katalogu Vianney Halter - viz odkaz katalog a stránka 18. Říkal jsem si že jelikož píšu o tomto nezávislém hodináři, tak první věc, kterou uděláte bude prohlídka jeho stránek :-)

Page18.gif

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

A kde se o něm dovíme víc? Já sem naplej jak struna, když už jsi to nakousl. Samosebou jsem prvně hledal na Chronomagu, ovšem Halterův vlastní kalibr vypadal úplně jinak. Takže jsem málv rukou a šel prohlížet německé kalibry, kterým je v lecčem podobný. Klidně bych tipl i čínu, od té mě zrazovala setrvačka a absence modření.

Odesláno
  B.F.G. napsal:
A kde se o něm dovíme víc? Já sem naplej jak struna, když už jsi to nakousl. Samosebou jsem prvně hledal na Chronomagu, ovšem Halterův vlastní kalibr vypadal úplně jinak. Takže jsem málv rukou a šel prohlížet německé kalibry, kterým je v lecčem podobný. Klidně bych tipl i čínu, od té mě zrazovala setrvačka a absence modření.

Dostal jsem ho v rámci Press-kitu...původně jsme si myslel, že to je jeden z těch kalibrů, o kterých se píše, na té stránce katalogu. Ale jakmile jsem prohlédl průhledy zmiňovaných hodinek, nikde jsem na nic takového nenarazil....pokusím se jim napsat.

Odesláno
  hciq napsal:
Tak by nějak mohl vypadat třeba da Vinci... ale bimbající ... jenže bych to spíš viděl na pomstu Seiko samurajů za 2x provrtanou vosičku :lol:

Tahle story mi je nějak povědomá, můžeš mi jí prosím připomenout?

Odesláno (upraveno)

Mám to! Jedná se o kalibr, který Vianney upravil pro Audemars Piguet. Zákaldem byl kalibr Zenith Grande Sonnerie. Vianney původnímu kalibru přidal:

věčný kalendář s retrográdním ukazatelem času

equation of time

ukazatel východu/západu slunce

ukazatel rezervy nátahu pro kalibr a pro repetici

fázi měsíce

upravit ukazatel repetice tak, aby byl viditelný na ciferníku

upravit způsob nastavování jednotlivých funkcí hodinek

Hodinyk existují pouze v jenom kusu.

quicklook_image.270922.jpg

post-236-1218831672.jpg

quicklook_image.270932.jpg

quicklook_image.270912.jpg

http://quicklook.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-351652/

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

Jo Jo dokonalost !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...