uhkrtek Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Ahoj, omlouvám se pokud se to tu již někde řešilo ale vyhledáváním jsem to nenašel. Objednal jsem si jeté Breitlingy na serveru Chrono24. Nechal jsem si od prodejce poslat sériové číslo. Kam můžu poslat dotaz jestli to není fake nebo na blacklistu ukradených? A to myslím celosvětově ne jen v ČR. Díky za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Kam chceš! sorry, chlastám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 30. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 To já právě taky. Jinak bych si sekáč za takové prachy nekoupil. Tak někdo prosím poraďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Číňani mění u fejků i čísla. Jediná slušná šance je fyzické ověření u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Nejlepsi postup je nejdřív koupit a pak řešit, jestli nejsou corka nebo fejk, to dá rozum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Tak asi jediné až přijdou zajít do AD nechat si je ověřit a modlit se at jsou pravé ,nebo nejsou kradené.záleží zda jsi kupoval u ověřeného prodejce tam by jsem se tolik nebál.jako u nákupu třeba z Ebay,pokud jsi kupoval přes vázaný účet,tak hodinky dojdou a až po potvrzení že je máš odešlou peníze prodejci tak to zjistit hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Zajímavý postup, koupit a pak řešit pravost. Nicméně v AD by ti mohli pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 před 46 minutami, deff napsal: Zajímavý postup, koupit a pak řešit pravost. Nicméně v AD by ti mohli pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 V pohodě, hlavně žádný stres. Dej pak vědět, jak jsi dopadl a jak s tebou komunikovali ohledně zjištění stavu hodinek. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 deff: jak píše resp. naznačuje Harwey, vše je popsané ve vlákně Chrono24 - zkušenost. Přijde mi, že dva dny tu dáváš všude komentáře/ne komentáře. Radši dej fotku, na jaké Pateky jdeš do pořadníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Nechapem tiez, 50 prispevkov uz davno ma...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Hlavně ta druhá reakce je jak od robota, vůbec nereflektuje ten předchozí post, kde borec popisuje nepříjemný příběh a tenhle trouba zareaguje “v pohodě...”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se