beerlao Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 V 31. 10. 2020 v 22:18, sibirnaya napsal: A na cem je mas, na origo kaucuku? Ja musim neco poridit na ne.. Rozšířit Hele budeš se smát ale vyhrabal jsem někde tak 20 let starej kaučuk na Seiko myslím z22 a hodil jsem to zkusmo na to a už jsem to tak nechal jen zkrátil jednu stranu ....pže původní kaučuk kterej je designově super , ( zvlášt ty vlnky co jdou k vlnkám na cifru ) mi začal praskat v ohybech....ten Seiko ač levnej a trochu je samozřejmě sráží tak mě přijde že má v sobě kvalitní směs....a né nepodstatný problém je že mezi pouzdrem a šroubovacíma stěžejkama je dost málo místa tak né všechno tam narveš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Stejně je mám jen na plavání...do vody si už ani nic jinýho neberu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 LUM TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Dobré zas ráno a fajn neděli . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Také hezkou neděli všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 V 31. 10. 2020 v 15:50, Ace84 napsal: @Sphinxx jsou zpět Rozšířit Paráda, tos udělal dobře, apropo taky se v tom točím. Připrava na model s jubi, ale pořád přemýšlím, jestli tyhle starý Batmany nejsou lepší a to se mi to jubi původně na tomhle líbilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Jsem je natáhl..ale na datum jsem nějak pozapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Tak! Už je to lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Rovnou jsem vyzkoušel jak to svítí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 #seikoskx009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Pěknou neděli všem u nás dnes domácí chleba mňam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 9:35, M3maniac napsal: Pěknou neděli všem u nás dnes domácí chleba mňam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Teeeda... domácí chleba.. voní to až sem! Já udělal včera vepřový Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Přezuto na SEIKO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Hele, co bylo v šuplíku baterka od větve, a ono funga Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 ty s kotvou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Na testy s Wardami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Tak jedem jako pocta Kajovi a Seanu Connorymu - povinne video a nebo Bondovky Sem s tim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se