tikzot Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Mido Decompression worldTimer GMT..;-) super jsou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 15 minutami, tikzot napsal: Mido Decompression worldTimer GMT..;-) super jsou! Pěkně si hraješ s barvičkami. Umíš na nich i odečíst dekomprese? (vzpomínám, jak jsem se u Béček učil používat kruhové logáro ...) ----------------------- Já Astromastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 41 minutami, Vit napsal: Pěkně si hraješ s barvičkami. Umíš na nich i odečíst dekomprese? (vzpomínám, jak jsem se u Béček učil používat kruhové logáro ...) ----------------------- Já Astromastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jojo, loni, když jsem měl ty bez GMT tak jsem se to učil číst a koukal jsem, jak je to ve finále logický a celkem jednoduchý;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 19 minutami, tikzot napsal: jojo, loni, když jsem měl ty bez GMT tak jsem se to učil číst a koukal jsem, jak je to ve finále logický a celkem jednoduchý;-) Tak to máš super, já kvůli těm Navitimerům piotní výcvik neabsolvoval ani letadlo jsem nakonec nekoupil. (udělal jsem pár výpočtů a nakonec jsem prodal i ty Béčka (co nimi bez letadla ...) Ty to máš s tím potápěním jednodušší a podstatně levnější ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Úterý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Ako včera tak aj dnes Alpinist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Starý ale jako nový Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Jedine GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Nové pětidenní Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 (upraveno) Kurono Tokyo Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2023 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 V 20. 3. 2023 v 10:45, kloubik napsal: Foto vcerejsi ale dneska taky na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. super kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Orient Ray Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Automatů a mechanik můžu mít sice plnou hodinkovnici, ale když dojde na práci, tak si na ruku nevezmu nic jiného než džíšoky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Kurono Tokyo Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Pecka!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 6 hodinami, lukassob napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se