PetrSefl Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
phys Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Opět Orient Ray, ale co mě překvapuje, je jejich přesnost. Do 1s za den! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krutor Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FiXilVer Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 před 9 hodinami, PetrSefl napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tieto UN sa mi kedysi velmi pacili, iba ich lesteny tah ma od nicht dokazal odradit. Hodinky su ale super, gratulujem U mna uz roky ziadna zmena, som zvedavy ake novinky prinesie tentorocny watches and wonders Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Bel Canto na kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Suby obyč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dragys27 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Alpiny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jumbo Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
digiMonster Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Som spokojný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 O Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lookyn Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Moc mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrSefl Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 před 7 hodinami, FiXilVer napsal: Tieto UN sa mi kedysi velmi pacili, iba ich lesteny tah ma od nicht dokazal odradit. Hodinky su ale super, gratulujem U mna uz roky ziadna zmena, som zvedavy ake novinky prinesie tentorocny watches and wonders Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou moc fajn a ja k nim mam misto toho Rochetu origo kaucuk s titanovou sponou a dilky.
Pačes Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Já dneska opět retro... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukáš3 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Já stále Nomos... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wolfesh Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 (upraveno) V 19. 3. 2023 v 21:22, villain83 napsal: Výborný. Tyhle hodinky jsem měl a hořce lituju, že šly pryč. Tohle je imho ten nejuniverzálnější Rolex, co je na trhu. Já s nimi v těchto dnech slavím 10 let a doufám, že pryč je nikdy nebudu muset poslat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2023 uživatelem wolfesh
prischera Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 U50 v metru o Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se