mlsoun1 Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 před 11 minutami, mlsoun1 napsal: tyhle proste neomrzi Dnes byl konecne cas si zahrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 @ATOMtož Ti musím dát za pravdu,jsou to nej hodinky co mám.Beru je v poslední době často na ruku.Jsou menší,ale i tak dobře sedí na zápěstí.A neboť je to matná broušená ocel,žádné otisky to je velké plus.Antireflex lepší než na béčkách a mohl bych pokračovat Ty Tvoje taky nejsou k zahození,lehoučké- malé-příjemné na nošeni.Líbí se mi moc.Po černých touží moje srdíčko více,měl by jsi si je ještě pořídit na střídačku Tož si užíj hru.Už jsem dlouho nehrál,není s kým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Sent from my SM-S711B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 (upraveno) před 42 minutami, mlsoun1 napsal: @ATOMtož Ti musím dát za pravdu,jsou to nej hodinky co mám.Beru je v poslední době často na ruku.Jsou menší,ale i tak dobře sedí na zápěstí.A neboť je to matná broušená ocel,žádné otisky to je velké plus.Antireflex lepší než na béčkách a mohl bych pokračovat Ty Tvoje taky nejsou k zahození,lehoučké- malé-příjemné na nošeni.Líbí se mi moc.Po černých touží moje srdíčko více,měl by jsi si je ještě pořídit na střídačku Tož si užíj hru.Už jsem dlouho nehrál,není s kým. To verim, jsou neskutecne fotogenicke. Ten AR je parada a cifr se mi velmi libi. Druhe CWC asi neee, bych nevedel ktere nosit Tyhle jsou opravdu univerzalni, staci jedny Vlastne, duvod porizeni bile verze byl ten, ze se jaksi uz nemuzu ztotoznit se safirovym sklem a tmavym ciselnikem. Ty odlesky....bily ciselnik se safirem takove problemy nema. Cerny cifr a plast je porad u me top... Upraveno 5. května 2024 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Páteční foto.. Aerospace EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Nedělní Orisovka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Radostně do prace s Wenger automatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Dobrý den Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 … Challenger … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Včera, dnes i zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 před 5 minutami, Kupa54 napsal: Včera, dnes i zítra Myslíš ty zdravé věci okolo?A nebo ty hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Myslím hodinky, ty zdravé věci okolo jsou ranní rituál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Porad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 RM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 před 43 minutami, Povidláček napsal: Simple yet powerful Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se