Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1981

• Akam

1425

• Vit

1184

• Kid_A

919

@ATOMtož Ti musím dát za pravdu,jsou to nej hodinky co mám.Beru je v poslední době často na ruku.Jsou menší,ale i tak dobře sedí na zápěstí.A neboť je to matná broušená ocel,žádné otisky to je velké plus.Antireflex lepší než na béčkách a mohl bych pokračovat😊

Ty Tvoje taky nejsou k zahození,lehoučké- malé-příjemné na nošeni.Líbí se mi moc.Po černých touží moje srdíčko více,měl by jsi si je ještě pořídit na střídačku🙂

Tož si užíj hru.Už jsem dlouho nehrál,není s kým.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 42 minutami, mlsoun1 napsal:

@ATOMtož Ti musím dát za pravdu,jsou to nej hodinky co mám.Beru je v poslední době často na ruku.Jsou menší,ale i tak dobře sedí na zápěstí.A neboť je to matná broušená ocel,žádné otisky to je velké plus.Antireflex lepší než na béčkách a mohl bych pokračovat😊

Ty Tvoje taky nejsou k zahození,lehoučké- malé-příjemné na nošeni.Líbí se mi moc.Po černých touží moje srdíčko více,měl by jsi si je ještě pořídit na střídačku🙂

Tož si užíj hru.Už jsem dlouho nehrál,není s kým.

To verim, jsou neskutecne fotogenicke. Ten AR je parada a cifr se mi velmi libi.

Druhe CWC asi neee, bych nevedel ktere nosit 🤣 Tyhle jsou opravdu univerzalni, staci jedny 😁

Vlastne, duvod porizeni bile verze byl ten, ze se jaksi uz nemuzu ztotoznit se safirovym sklem a tmavym ciselnikem. Ty odlesky....bily ciselnik se safirem takove problemy nema. Cerny cifr a plast je porad u me top...

Upraveno uživatelem ATOM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...