ATOM Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 14 minutami, mlsoun1 napsal: Kožka jim sekne.S nimi to máš jak u Panerai,každý den popř.,týden jiný řemínek. jj to se mi libi. Remeny menim podle situace, sport, prace apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Na leto bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 @brownwld - Stejne jsou to dobry hodinky. Jsem zvedavy jak ti vydrzi dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Snad se nebudete zlobit,ale na čtrnáctý pokus ta fotečka vyšla a mám takovou radost,že se podělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Dnes běh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Na tahu jsou moc pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 15 minutami, Jiří Sedlák napsal: Na tahu jsou moc pohodlný. Fajne, ja je kdesi videl na cerne nato kuzi od Bulang Sons a vypadala ta kombinace skvele:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Snad se nebudete zlobit,ale na čtrnáctý pokus ta fotečka vyšla a mám takovou radost,že se podělím Krásné pozadí Já dnes jedu na chronolinii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Tudorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 10 hours ago, Jiří Sedlák said: Jo ták, tak to jo. U mě je tohle už docela společenský outfit, sportovní jsou tak ty tenisky. Ale tady jsem spíš mimo módní kodexy já. Pro mě jsou sportovní kraťasy a tričko. Každopádně hodinky jsou veskrze elegantní. Ačkoli oblekovky mají prý být na kůži, tah, byť elegantní je vlastně posouvá do sportovna. A co je vlastně sportovní? To co při sportu využiješ nebo to co nutně nemusíš sundat a přežije to? Jak je vidět, ty kodexy se dají dost ohýbat, a když má člověk trochu vkusu, je to ok. Presne tak, sportove a elegantne su dost subjektivne pojmy s nejasnymi hranicami, to je tak na celovecernu disputu pri pive . Chcel by som ich vyskusat aj na kozi, ale ten tah je integrovany a origo koza k tomu (zatial?) nie je, takze to nebude take jednoduche. Tiez neviem ako by koza sedela s tymi ochranami korunky, ktore su tak isto vcelku sportova zalezitost a diskvalifikuju ich z "cistokrvnych" oblekoviek . 3 hours ago, Vit said: Krásné hodinky i foto. Ten číselník je smalt? (email) Dakujem, je to porcelan. 2 hours ago, orius said: Tak to je nádhera... K tričku, riflím i k obleku. Dik, ano k obleku tiez perfektne. Vyskusane, potvrdene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Nikdo je nechce ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Seiko alpinist na právě zhotoveném prvním prototypu NATO řemínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pi3ta Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Have a great VICTORY day Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 2 hodinami, pavel23 napsal: Máš moc pěknou hyenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 5 hodinami, bluman napsal: Presne tak, sportove a elegantne su dost subjektivne pojmy s nejasnymi hranicami, to je tak na celovecernu disputu pri pive . Chcel by som ich vyskusat aj na kozi, ale ten tah je integrovany a origo koza k tomu (zatial?) nie je, takze to nebude take jednoduche. Tiez neviem ako by koza sedela s tymi ochranami korunky, ktore su tak isto vcelku sportova zalezitost a diskvalifikuju ich z "cistokrvnych" oblekoviek . Dakujem, je to porcelan. Dik, ano k obleku tiez perfektne. Vyskusane, potvrdene K obleku super i na tahu. Myslím, že někdo z místních mistrů by dokázal integrovanou kůži na vysoké úrovni vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se