Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1217

• Kid_A

961

10 hours ago, Jiří Sedlák said:

Jo ták, tak to jo. U mě je tohle už docela společenský outfit, sportovní jsou tak ty tenisky. Ale tady jsem spíš mimo módní kodexy já. Pro mě jsou sportovní kraťasy a tričko. Každopádně hodinky jsou veskrze elegantní. Ačkoli oblekovky mají prý být na kůži, tah, byť elegantní je vlastně posouvá do sportovna. A co je vlastně sportovní? To co při sportu využiješ nebo to co nutně nemusíš sundat a přežije to? Jak je vidět, ty kodexy se dají dost ohýbat, a když má člověk trochu vkusu, je to ok.

Presne tak, sportove a elegantne su dost subjektivne pojmy s nejasnymi hranicami, to je tak na celovecernu disputu pri pive 😄.

Chcel by som ich vyskusat aj na kozi, ale ten tah je integrovany a origo koza k tomu (zatial?) nie je, takze to nebude take jednoduche. Tiez neviem ako by koza sedela s tymi ochranami korunky, ktore su tak isto vcelku sportova zalezitost a diskvalifikuju ich z  "cistokrvnych" oblekoviek 😆

3 hours ago, Vit said:

Krásné hodinky i foto.
Ten číselník je smalt? (email)

Dakujem, je to porcelan.

2 hours ago, orius said:

Tak to je nádhera...

K tričku, riflím i k obleku.

Dik, ano k obleku tiez perfektne. Vyskusane, potvrdene 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, bluman napsal:

Presne tak, sportove a elegantne su dost subjektivne pojmy s nejasnymi hranicami, to je tak na celovecernu disputu pri pive 😄.

Chcel by som ich vyskusat aj na kozi, ale ten tah je integrovany a origo koza k tomu (zatial?) nie je, takze to nebude take jednoduche. Tiez neviem ako by koza sedela s tymi ochranami korunky, ktore su tak isto vcelku sportova zalezitost a diskvalifikuju ich z  "cistokrvnych" oblekoviek 😆

Dakujem, je to porcelan.

Dik, ano k obleku tiez perfektne. Vyskusane, potvrdene 😀

K obleku super i na tahu. Myslím, že někdo z místních mistrů by dokázal integrovanou kůži na vysoké úrovni vyrobit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...