junior300 Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 50 minutami, horskjan napsal: Tohle vypadá fakt super Škoda, že mi jsou tyhle chrona velký... Dik No popravde odkedy mam ruku uz len 18,5cm, som tiez na hrane s velkostou. Netreba zufat, BB58 su v kurze. Mozno po GMT budu casom aj nejake chrona v puzdre BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 5512 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 21 hodinami, Stodic napsal: Za chvíli to začne! To je model Ulm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června … dlouho jsem se na lumi verzi chystal … a jsou super 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Pár měsíců jsem tu nebyl, tak po delší odmlce... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 2 hodinami, Emiliano napsal: To je model Ulm? Ano. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 6 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: To mi skoro přijde jako Vřesovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června DressKX. Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Airman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 8 hodinami, Stodic napsal: To mi skoro přijde jako Vřesovka... ...to dokonce je Vřesovka! Ale pak samozřejmě zpět, protože dal už se na kole nesmí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 14 hours ago, Tommy_PP said: 5512 krasne , ale co to mas za plech okolo ruky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Dobré ránko. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června bre ranko 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června @bluman genialny cifernik, prijemny chlad z neho ide. Ideal pre tieto dni. Viac fotiek prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 16 hodinami, junior300 napsal: Dik No popravde odkedy mam ruku uz len 18,5cm, som tiez na hrane s velkostou. Netreba zufat, BB58 su v kurze. Mozno po GMT budu casom aj nejake chrona v puzdre BB58. Já tak 18 až 18,5 cm a pocitově prostě velký... Jasné, určitě časem něco přijde, není všem dnům konec. Za sebe bych rád ale něco "non gilt", ve stylu letošních "Monochromů"... Ty jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se