Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Před hodinou, mlsoun1 napsal:

kulatinám

tak paráda :) 

já zatím asi budu vychutnávat stávající kolekci :)

a třeba časem na něco naspořím... nicméně zatím se mi do drahých mechanik nechce - i kvůli finanční náročnosti budoucích servisů... 

spíš to vidím na další bazarové gs quartz :) ale nevíme, zatím plán žádný nemám. musím duševně zpracovat to, co jsem za posledních pár měsíců natropil :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1788

• Akam

1416

• Vit

1137

• Kid_A

874

před 1 hodinou, kaktusář napsal:

tak paráda :) 

já zatím asi budu vychutnávat stávající kolekci :)

a třeba časem na něco naspořím... nicméně zatím se mi do drahých mechanik nechce - i kvůli finanční náročnosti budoucích servisů... 

spíš to vidím na další bazarové gs quartz :) ale nevíme, zatím plán žádný nemám. musím duševně zpracovat to, co jsem za posledních pár měsíců natropil :)))

Tož máš co vychutnávat,máš krásné kousky😌

A časem zase něco určitě přibude☺️

Tož jsem si taky koupil před pár měsíci jeden krásný kousek a nakupování je konec.Chybou mé neopatrnosti jsou ještě  v servise.A to jsem se na ně tolik těšil😌

Tož užívej a přeji mnoho zdaru do další padesátky🍻

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ATOM napsal:

Spis jsem asi v kraji neplavců 😃

Ano ano, pohodlne jsou velmi, gumovy  single pass ma tloustku pouze 1 mm, je uzasne poddajny a pritom pekne drzi hodinky. Na vodni aktivity idealni. Ale uz se tesim, az je dam zase na nejaky fajn hadr nebo kuzi :)

Tady je narváno.Jen tak prázdno je po ránu,neboť úterý a čtvrtky je otevřeno ráno v sedm do devíti a to je tu jen pár plavců.Hlavně 50+ a hodně děvčátka z domova důchodců☺️

Tož jsem si koupil žlutý kaučuk a musím říct,že se strašně dobře nosí,ač tedy to není 1 mm,ale dva.Takže Ti věřím,že to musí být super😊

A hle,snad se Robert nebude zlobit,neboť ho ještě nemá hotový,ale ještěrka bude k zimnímu období super😄

IMG_3218.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, mlsoun1 napsal:

Tož máš co vychutnávat,máš krásné kousky😌

A časem zase něco určitě přibude☺️

Tož jsem si taky koupil před pár měsíci jeden krásný kousek a nakupování je konec.Chybou mé neopatrnosti jsou ještě  v servise.A to jsem se na ně tolik těšil😌

Tož užívej a přeji mnoho zdaru do další padesátky🍻

díky :)

taky ti přeji mnoho sil... snad ti tedy tvůj krásný kousek již brzy opraví!

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, kaktusář napsal:

díky :)

taky ti přeji mnoho sil... snad ti tedy tvůj krásný kousek již brzy opraví!

Díky😉

Snad ano,5 minut na ruce pro foceni,5 měsiců v servise než sehnali náhradní díl.Tak počítám že brzy budou a potkají se s novými studenty při výkladu informací😁

IMG_0169.jpeg

IMG_0156.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, mlsoun1 napsal:

Tady je narváno.Jen tak prázdno je po ránu,neboť úterý a čtvrtky je otevřeno ráno v sedm do devíti a to je tu jen pár plavců.Hlavně 50+ a hodně děvčátka z domova důchodců☺️

Tož jsem si koupil žlutý kaučuk a musím říct,že se strašně dobře nosí,ač tedy to není 1 mm,ale dva.Takže Ti věřím,že to musí být super😊

A hle,snad se Robert nebude zlobit,neboť ho ještě nemá hotový,ale ještěrka bude k zimnímu období super😄

IMG_3218.jpeg

Nezlobím, kamaráde.😉

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, mlsoun1 napsal:

Díky😉

Snad ano,5 minut na ruce pro foceni,5 měsiců v servise než sehnali náhradní díl.Tak počítám že brzy budou a potkají se s novými studenty při výkladu informací😁

IMG_0169.jpeg

IMG_0156.jpeg

Držím palce, ať je máš už konečně doma.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, mlsoun1 napsal:

Díky😉

IMG_0169.jpeg

IMG_0156.jpeg

hm, to je tedy pech.. netušil jsem, že se to stalo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...