kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Před hodinou, mlsoun1 napsal: kulatinám tak paráda já zatím asi budu vychutnávat stávající kolekci a třeba časem na něco naspořím... nicméně zatím se mi do drahých mechanik nechce - i kvůli finanční náročnosti budoucích servisů... spíš to vidím na další bazarové gs quartz ale nevíme, zatím plán žádný nemám. musím duševně zpracovat to, co jsem za posledních pár měsíců natropil :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Upršaný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 1 hodinou, kaktusář napsal: tak paráda já zatím asi budu vychutnávat stávající kolekci a třeba časem na něco naspořím... nicméně zatím se mi do drahých mechanik nechce - i kvůli finanční náročnosti budoucích servisů... spíš to vidím na další bazarové gs quartz ale nevíme, zatím plán žádný nemám. musím duševně zpracovat to, co jsem za posledních pár měsíců natropil :))) Tož máš co vychutnávat,máš krásné kousky A časem zase něco určitě přibude Tož jsem si taky koupil před pár měsíci jeden krásný kousek a nakupování je konec.Chybou mé neopatrnosti jsou ještě v servise.A to jsem se na ně tolik těšil Tož užívej a přeji mnoho zdaru do další padesátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Mám je už 10 let, úplně jsem zapomněl, jak jsou super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna vzal jsem je do přirozeného prostředí 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dovolená začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Na kávě v oblíbené vimperské kavárně, po cestě z výletu ️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, bluman napsal: dobre hovoris , nejake modre uz mam , a na moje vlastne prekvapenie ma na ruke ta zelena asi bavi viac Pokud se ti líbí, jdi do zelené - hodně netradiční barva 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, ATOM napsal: Spis jsem asi v kraji neplavců Ano ano, pohodlne jsou velmi, gumovy single pass ma tloustku pouze 1 mm, je uzasne poddajny a pritom pekne drzi hodinky. Na vodni aktivity idealni. Ale uz se tesim, az je dam zase na nejaky fajn hadr nebo kuzi Tady je narváno.Jen tak prázdno je po ránu,neboť úterý a čtvrtky je otevřeno ráno v sedm do devíti a to je tu jen pár plavců.Hlavně 50+ a hodně děvčátka z domova důchodců Tož jsem si koupil žlutý kaučuk a musím říct,že se strašně dobře nosí,ač tedy to není 1 mm,ale dva.Takže Ti věřím,že to musí být super A hle,snad se Robert nebude zlobit,neboť ho ještě nemá hotový,ale ještěrka bude k zimnímu období super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 49 minutami, mlsoun1 napsal: Tož máš co vychutnávat,máš krásné kousky A časem zase něco určitě přibude Tož jsem si taky koupil před pár měsíci jeden krásný kousek a nakupování je konec.Chybou mé neopatrnosti jsou ještě v servise.A to jsem se na ně tolik těšil Tož užívej a přeji mnoho zdaru do další padesátky díky taky ti přeji mnoho sil... snad ti tedy tvůj krásný kousek již brzy opraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Po dlhej dobe Hura na vylet s velkym kufrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 14 minutami, kaktusář napsal: díky taky ti přeji mnoho sil... snad ti tedy tvůj krásný kousek již brzy opraví! Díky Snad ano,5 minut na ruce pro foceni,5 měsiců v servise než sehnali náhradní díl.Tak počítám že brzy budou a potkají se s novými studenty při výkladu informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Vecerni kafe musi byt 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna (upraveno) Kdybyste měl někdo zkušenost s nákupem nemovitosti ve Španělsku, tak kdyžtak SZ, prosím. Dík Upraveno 17. srpna uživatelem Vanilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Tady je narváno.Jen tak prázdno je po ránu,neboť úterý a čtvrtky je otevřeno ráno v sedm do devíti a to je tu jen pár plavců.Hlavně 50+ a hodně děvčátka z domova důchodců Tož jsem si koupil žlutý kaučuk a musím říct,že se strašně dobře nosí,ač tedy to není 1 mm,ale dva.Takže Ti věřím,že to musí být super A hle,snad se Robert nebude zlobit,neboť ho ještě nemá hotový,ale ještěrka bude k zimnímu období super Nezlobím, kamaráde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Před hodinou, mlsoun1 napsal: Díky Snad ano,5 minut na ruce pro foceni,5 měsiců v servise než sehnali náhradní díl.Tak počítám že brzy budou a potkají se s novými studenty při výkladu informací Držím palce, ať je máš už konečně doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 8 minutami, R4B4 napsal: Držím palce, ať je máš už konečně doma. Díky Robe,tak počítám že už když mi volali, že korunku i tubus a krček sehnali, tak by to mohlo být brzičko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Spartáá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Díky Snad ano,5 minut na ruce pro foceni,5 měsiců v servise než sehnali náhradní díl.Tak počítám že brzy budou a potkají se s novými studenty při výkladu informací hm, to je tedy pech.. netušil jsem, že se to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se