Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

@Vitdobrý den pane,vše je půjčené od pana faráře,nebo-li kaktusáře.Chtěl jsem si je vyzkoušet,tak mi je ochotně zapůjčil.Respektive povícero hodinek,GS-SARB-SARX a jedny pepsi koule😊

Jsou to krásné hodinky,ale prostě malé.Ale alespoň vidím,jaké by to bylo mít na ruce legendární expy 36 mm.Zase musím uznat,že se nosí luxusně a paradoxně na cifr vidím perfektně.Je udělaný jak Movádo Museum,takže vypadá jak klavírní lak a do toho ty jejich decentně leštěné ručičky.A docela sranda,když jsem poprvé vzal do ruky SARX035,tak jsem byl unešen.Nádhera,luxus,až srdce poskočilo.Bavím se samozřejmě o jejich designu,nikoliv stroji,ten jsem nestudoval😌

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, mlsoun1 napsal:

Nádhera pane🥰Těším se vždy na víkend na Tvoje fota😊Super,super a ještě jednou super😉

Marceli díky, to mě těší 🙂 Ale tento víkend jsem na chalupě teď na podzim naposledy, pak až zase někdy v zimě...

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, ATOM napsal:

Paradni 👍 Pekna nedele.:)

Ja pracovne, ale mam dva pomocniky, jednoho chlupatyho a jednoho v termosce :)

Díky, nestěžuji si 😉

Tak ať se s prací daří 👍 Já měl pracovní sobotu, okolo chalupy. Dneska chci ještě vyběhnout na nějaký výlet nahoru na Šumavu, před odjezdem do Prahy večer, uvidím...

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Kid_A napsal:

New Watch Alert:))) trvalo mi to k nim jen 20 let:)))

Hlavně, že ses dočkal, gratuluju.

Před hodinou, edas napsal:

Pěkné, vezmi je prosím na sraz.

před 35 minutami, mlsoun1 napsal:

@Vitdobrý den pane,vše je půjčené od pana faráře,nebo-li kaktusáře.Chtěl jsem si je vyzkoušet,tak mi je ochotně zapůjčil.Respektive povícero hodinek,GS-SARB-SARX a jedny pepsi koule😊

Jsou to krásné hodinky,ale prostě malé.Ale alespoň vidím,jaké by to bylo mít na ruce legendární expy 36 mm.Zase musím uznat,že se nosí luxusně a paradoxně na cifr vidím perfektně.Je udělaný jak Movádo Museum,takže vypadá jak klavírní lak a do toho ty jejich decentně leštěné ručičky.A docela sranda,když jsem poprvé vzal do ruky SARX035,tak jsem byl unešen.Nádhera,luxus,až srdce poskočilo.Bavím se samozřejmě o jejich designu,nikoliv stroji,ten jsem nestudoval😌

To je od něj hezké.
Člověk má mít malé i velké hodinky, aby se nenudil, ale jsou určité hranice nahoru i dolů, kam nás konstituce našeho zápěstí pustí.

před 32 minutami, horskjan napsal:

Dnešní ráno bezva 📷⛰️⌚☕

Krásné fotky i foto vybavení.

---------------------------------------

Já pořád LÜM-TEC B19

Vit_LT_B19_241109_01_______.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, horskjan napsal:

Marceli díky, to mě těší 🙂 Ale tento víkend jsem na chalupě teď na podzim naposledy, pak až zase někdy v zimě...

Takže se budeme těšit na jaro,Honzo.Fotky jsem si postahoval i do mobilu(snad Ti to nevadí) a mám ty Tvoje i Vítovi nastaveny jakožto tapety přes měsíc☺️

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...