Kid_A Odesláno středa v 16:17 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:17 před 20 minutami, MíraMíra napsal: cista prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno středa v 17:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:15 Tak jsem je vytáhl z krabice,je škoda je nenositSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno středa v 17:22 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:22 Nechal jsem si poslat katalog a zas mám o čem přemýšlet. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno středa v 17:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:29 Vcera, dnes i zitra… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno středa v 18:56 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:56 před 1 hodinou, baza napsal: Nechal jsem si poslat katalog a zas mám o čem přemýšlet. Pokud PanoMatic Lunar, máš mou plnou podporu. Je to nádhernej model, s bílým nebo modrým cifrem na kůži ideál. Ale když je přímo srovnám na ruce s IWC Portugieser, což jsem udělal, tak pouzdrem u mě GO nebstojí. IWC mají hezčí, vyváženější tvar. PanoMatic musíš prostě chtít a být fajnšmekr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno středa v 19:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:00 před 23 hodinami, Radek124 napsal: @KarussellV podstatě "skoro nic", jenom uvolněná/prokluzující chrono-vteřinovka, se kterou jsem hodinky obratem svěřil do péče Rudovi. Díky jeho bystrému oku bylo při rozborce doporučeno že už by bylo vhodné provést i seriózní velký servis - takže se pár týdnů čekalo až z podkrušnohoří dorazí origo díly a instrukce, protože z hlediska složitosti strojku jde u GO o kategorii 5/5 (s příslušnou "pultovou" sazbou). Kromě běžného přetěsnění, demagnetizace a přeleštění lunety se po dohodě preventivně měnily ručky a dodatečně ještě rohatka + aretační mechanismus korunky, takže z původní "prkotiny" byla poctivá hromada hromada práce, kvůli klidu a soustředění z velké části odvedená po nocích a o víkendech, s cenovkou a servisem o kterých bych si u AD asi mohl nechat jenom zdát. Vím že je to nošení dŕíví do lesa, ale nadšení a poctiví hodináři jako Ruda a jeho tým z @ONYX servis hodinek jsou pro nás chronomagory něco jako "národní poklad" Díky, že jsi to sepsal. Naštěstí každej příběh, kterej končí v Onyxu, není sice nejveselejší, ale vždy dobře dopadne. A nemusíš si na to brát hypotéku. Popravdě by mě nenapadlo, že zrovna tento stroj je 5/5, kolik je tam cena za takovej servis? Snad se to neblíží sousedům od Lange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno středa v 19:10 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:10 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno středa v 19:20 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:20 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 20:18 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:18 Po celý den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno středa v 20:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:51 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno středa v 21:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno včera v 06:20 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:20 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno včera v 06:51 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:51 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno včera v 08:45 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:45 Helvetia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno včera v 08:49 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:49 Moony, předsevzetí pokračuje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno včera v 09:17 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:17 Nový tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno včera v 09:21 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:21 (upraveno) Dnes Certiny DS-7 Upraveno včera v 09:21 uživatelem dragys27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno včera v 09:26 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:26 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno včera v 09:38 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:38 Dneska trochu pomalejší ráno ️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno včera v 11:48 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:48 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se