Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1981

• Akam

1425

• Vit

1187

• Kid_A

919

před 1 hodinou, baza napsal:

Nechal jsem si poslat katalog a zas mám o čem přemýšlet. 😇

IMG_2699.thumb.jpeg.e9657228c6f5e9df716e3a47044801b4.jpeg

Pokud PanoMatic Lunar, máš mou plnou podporu. Je to nádhernej model, s bílým nebo modrým cifrem na kůži ideál. Ale když je přímo srovnám na ruce s IWC Portugieser, což jsem udělal, tak pouzdrem u mě GO nebstojí. IWC mají hezčí, vyváženější tvar. PanoMatic musíš prostě chtít a být fajnšmekr 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Radek124 napsal:

@KarussellV podstatě "skoro nic", jenom uvolněná/prokluzující chrono-vteřinovka, se kterou jsem hodinky obratem svěřil do péče Rudovi. Díky jeho bystrému oku bylo při rozborce doporučeno že už by bylo vhodné provést i seriózní velký servis - takže se pár týdnů čekalo až z podkrušnohoří dorazí origo díly a instrukce, protože z hlediska složitosti strojku jde u GO o kategorii 5/5 (s příslušnou "pultovou" sazbou). Kromě běžného přetěsnění, demagnetizace a přeleštění lunety se po dohodě preventivně měnily ručky a dodatečně ještě rohatka + aretační mechanismus korunky, takže z původní "prkotiny" byla poctivá hromada hromada práce, kvůli klidu a soustředění z velké části odvedená po nocích a o víkendech, s cenovkou a servisem o kterých bych si u AD asi mohl nechat jenom zdát. Vím že je to nošení dŕíví do lesa, ale nadšení a poctiví hodináři jako Ruda a jeho tým z @ONYX servis hodinek jsou pro nás chronomagory něco jako "národní poklad" :notworthy:

Díky, že jsi to sepsal. Naštěstí každej příběh, kterej končí v Onyxu, není sice nejveselejší, ale vždy dobře dopadne. A nemusíš si na to brát hypotéku. Popravdě by mě nenapadlo, že zrovna tento stroj je 5/5, kolik je tam cena za takovej servis? Snad se to neblíží sousedům od Lange 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...