junior300 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února MM 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Taky Seiko, sice z toho levnějšího konce, ale mám je už od maturity a mám je rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února (upraveno) Po roce služby vypadají pořád dobře a zánovně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února uživatelem milomac 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Do města neco decentniho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 4 hodinami, AndyAaron napsal: @warann - je to z poslednich let produkce 2007 - 2011, rehaut a 3186 strojek, presny rok nevim. @Kid_A @Pivas @tommasini Diky, panove! @Karussell Tak to mas vymozenosti, bez kterych se musim obejit . Kazdopadne paradni kus. Uzivej. U me jsou to jedny z tech, co uz asi zustanou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 58 minutami, milomac napsal: Po roce služby vypadají pořád dobře a zánovně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný, podle velkýho indexu pod datumem to budou 41 jestli se nepletu v pátek jsem je zkoumal na živo u Lejhance, ale přišly mi i na moji 20 cm ruku hrozně velký. Tak jsem je ani nezkoušel. Stejně teď potřebuju peníze na něco jinýho. Vůbec tam měli všechno od Longines jen v těch největších velikostech. Conquesty, hydra i Spirity. Na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Hura na kongres Na letisku zatial jedny AP Offshore a Rolex deep sea james cameron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Po dlouhé době pěkné tool hodinky, jsem nadšený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února SEAgull 1963 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Nuda na Teams Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 15 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Krásný, podle velkýho indexu pod datumem to budou 41 jestli se nepletu v pátek jsem je zkoumal na živo u Lejhance, ale přišly mi i na moji 20 cm ruku hrozně velký. Tak jsem je ani nezkoušel. Stejně teď potřebuju peníze na něco jinýho. Vůbec tam měli všechno od Longines jen v těch největších velikostech. Conquesty, hydra i Spirity. Na prd. Je to tak, jsou to 41 mm. S tou velikostí jsi mě nepotěšil . Já je kupoval na první dojem a o těch 38 mm jsem ještě ani nevěděl ... S velikostí nikdo jednomu neporadí - já jsem vloni trochu zapochyboval a jel do Koscomu vyzkoušet ty 38. Odcházel jsem s pocitem uspokojení i s ohledem na názor pana prodavače, že tyhle 41 mně sedí líp. A to mám ruku 18,5 cm. Pro představu a pro srovnání podle rozměrů sem dám obrázek s hodinkami Atlantic, které mají jak průměr pouzdra, tak lug to lug totožný, jako ty conquesty. Optický klam z rozdílné velikosti je jen v průměru ciferníku, který mají ty Atlantic o 3 mm menší. Ale asi i tohle je při rozhodovaní, jak sednou na ruce, důležité . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Ja po novom GS pre chudobných Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se