Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Po roce služby vypadají pořád dobře a zánovně :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem milomac
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, AndyAaron napsal:

@warann - je to z poslednich let produkce 2007 - 2011, rehaut a 3186 strojek, presny rok nevim.

@Kid_A @Pivas @tommasini Diky, panove!

@Karussell 🙈

Tak to mas vymozenosti, bez kterych se musim obejit 😁. Kazdopadne paradni kus. Uzivej. U me jsou to jedny z tech, co uz asi zustanou. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, milomac napsal:

Po roce služby vypadají pořád dobře a zánovně :)

Krásný, podle velkýho indexu pod datumem to budou 41 jestli se nepletu v pátek jsem je zkoumal na živo u Lejhance, ale přišly mi i na moji 20 cm ruku hrozně velký. Tak jsem je ani nezkoušel. Stejně teď potřebuju peníze na něco jinýho. Vůbec tam měli všechno od Longines jen v těch největších velikostech. Conquesty, hydra i Spirity. Na prd.

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Krásný, podle velkýho indexu pod datumem to budou 41 jestli se nepletu v pátek jsem je zkoumal na živo u Lejhance, ale přišly mi i na moji 20 cm ruku hrozně velký. Tak jsem je ani nezkoušel. Stejně teď potřebuju peníze na něco jinýho. Vůbec tam měli všechno od Longines jen v těch největších velikostech. Conquesty, hydra i Spirity. Na prd.

Je to tak, jsou to 41 mm. S tou velikostí jsi mě nepotěšil :D. Já je kupoval na první dojem a o těch 38 mm jsem ještě ani nevěděl ... S velikostí nikdo jednomu neporadí - já jsem vloni trochu zapochyboval a jel do Koscomu vyzkoušet ty 38. Odcházel jsem s pocitem uspokojení i s ohledem na názor pana prodavače, že tyhle 41 mně sedí líp. A to mám ruku 18,5 cm. Pro představu a pro srovnání podle rozměrů sem dám obrázek s hodinkami Atlantic, které mají jak průměr pouzdra, tak lug to lug totožný, jako ty conquesty. Optický klam z rozdílné velikosti je jen v průměru ciferníku, který mají ty Atlantic o 3 mm menší. Ale asi i tohle je při rozhodovaní, jak sednou na ruce, důležité ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...