Vit Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 22 minutami, orius napsal: No já je právě viděl a měl na ruce v černé. Ale vyhrála u mě krémová. Jinak nevím jakou máš ruku. Já 18,5 a naprostá pohoda. Já mám jen 17,5 až 18.
MartinJel Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Dnes mé první limitky co jsem si pořídil 2 1
orius Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 5 minutami, Vit napsal: Já mám jen 17,5 až 18. LTL je 50,9... Už by to bylo asi na hraně nositelnosti. 1
tikzot Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 28 minutami, Campino napsal: Starší bráška 5
FantasticFabio Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 20 minutami, SUZUKIGSXR napsal: Jakože krásný šperk!!!
milomac Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) Před hodinou, SUZUKIGSXR napsal: Alpský orel 41 mm, je to tak? Díky tvaru pouzdra a lunety dělají na ruce dojem menších hodinek. Tenhle design se mně líbí , podobně jako u Baume & Mercier Riviera. Upraveno 23. května uživatelem milomac
SUZUKIGSXR Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 21 minutami, milomac napsal: Alpský orel 41 mm, je to tak? Díky tvaru pouzdra a lunety dělají na ruce dojem menších hodinek. Tenhle design se mně líbí , podobně jako u Baume & Mercier Riviera. Přesně, Alpský orel a s tou velikostí máš pravdu. Při průměru zápěstí 19 cm vypadají drobně.
milomac Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 3 minutami, SUZUKIGSXR napsal: Přesně, Alpský orel a s tou velikostí máš pravdu. Při průměru zápěstí 19 cm vypadají drobně. Celkový dojem na i na tvojí ruce je OK a díval jsem se, že se dělají už jen menší varianty - dámské, 36 a 33, větší 44 mm je chronograf.
SUZUKIGSXR Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 8 minutami, milomac napsal: Celkový dojem na i na tvojí ruce je OK a díval jsem se, že se dělají už jen menší varianty - dámské, 36 a 33, větší 44 mm je chronograf. Celá kolekce viz níže https://www.chopard.com/en-us/watch-universe/alpine-eagle-universe.html 1
bluman Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května prve G-cka, este si k tomu musim dorobit maturitu z ovladania 5
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 6 minutami, bluman napsal: prve G-cka, este si k tomu musim dorobit maturitu z ovladania Tyhle jsou výborný 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se