FantasticFabio Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 3 hodinami, vraby napsal: Děkuji Takové levnější Aqua Terra Depa ani prd! Tydlety by stáli za ledvinu…..
ATOM Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 3 hodinami, Ivanhoe34 napsal: jasne, kazdodenky, ale nie otloukanky, ja to tak mam tiez s tymi mojimi ale remienkov mam hodne a podchvilou ich menim... a periem casto Krasne je mas. Tyhle Hanhart se proste povedly ! Jinak s tim remenem, na leto je to proste pohodlne, ale uz ho mam odrbany od pouzivani a prani. Ale mam ho rad, slouzi dobre a do rozpadnuti ma myslim jeste daleko 2
FantasticFabio Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července F práci , ale nejsou to tůly , tak maj vochranu….. 6
BudhaBudhovic Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 6 hodinami, varjag napsal: Dneska dorazil kus po kterém jsem dlouho koukal. Luneta z oceli z Titanicu. Ta hra svetla na ručkách a indexech je velká paráda. kolik vazi ta nadhera ?
AndyAaron Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Po trech mesicich v inzerci jsem je zase vytahl. Furt to tam je 11 1
Zlý vlk Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Tady to není. Po žních půjdou do inzerce. 5
baza Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Myslíte, že má smysl k nim přikoupit ocelový náramek? 4
AndyAaron Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Myslíte, že má smysl k nim přikoupit ocelový náramek? S nim budou tezke. Pokud ti to neva… 3
Lukáš3 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 3 hodinami, baza napsal: Myslíte, že má smysl k nim přikoupit ocelový náramek? Já mám na Omegách sem tam i tah. A jsou těžké jako kráva na gumě jsou to mega pohodlný hodinky. A na té tvé gumě vypadají moooc hezký 2 1
Lukáš3 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Nejnutnější hodinky v Chorvatsku vyhrává? Ward!! 5 1 2
Zlý vlk Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července (upraveno) Upraveno 15. července uživatelem Zlý vlk 6 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se