STRKKT Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Glycine Combat Sub 39, ta barva je zatím trochu nezvyk. Trochu víc… 4
Harwey Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září daj ich k varenemu vajcu, postup na urychlenie patinacie tu nie kde je, to budes mat hned inu farbu
STRKKT Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září (upraveno) Za dva týdny budu ve Finském zálivu, slaná voda a silné severské větry udělají divy Tou nezvyklou barvou jsem spíš myslel to, že jsem zvyklý na ocel a nenosím ani snubák. Upraveno 1. září uživatelem STRKKT
Lukáš3 Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Ten menší poprvé do školky. Ta větší do 1. třídy to chtělo něco svátečního... 4 1 1
Vit Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září před 21 hodinami, DarylVanHorne napsal: PADI super, ale na souši? Zrovna PADI mají být ve vodě, tak aspoň hodit do piva A jelikož je krásný den, tak... jdeme plavat Jo, datum a den nesedí, to jsem už neřešil. Můžou být řady, že jsem se konečně dokopal již k vodě, protože jinam je vlastně neberu Máš pravdu, ale na druhou stranu jsem tekutiny nezanedbával a na konci akce jsme zbaběle utekli před deštěm (iniciativa méně odolných členů naší skupiny). SEIKO PADI 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se