Murphy97 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Omega Seamaster Planet Ocean “Quantum of Solace” 19 1
Tomak Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 4 hodinami, Arthur N. napsal: S tím japonským dnem v týdnu mi přijdou zajímavější než co mi nabízel zdejší AD 1
Mason-Mac Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Tak máme s fieldy za sebou první rekreační “vycházku” po Lužických horách Jinak krásný to kraj! 6 2
chief Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Konečně babí léto jak má bejt, 11 °C Ps. Slyšeli jste o té kauze Scratch Gate, Alu iPhone 17 Pro? Je toho plnej Jůťůb, a četl jsem to dneska i na Mobilmania. Tak si asi letos nechám starou Titanovou 16 a koupím teda nové Mech. hodinky, co se dá dělat 6 1 2
Prochy68 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 2 hodinami, Mason-Mac napsal: Tak máme s fieldy za sebou první rekreační “vycházku” po Lužických horách Jinak krásný to kraj! Já doufám, že se tam příští rok potkáme. Jestli teda budu schopnej, protože letos v tom horku to se mnou už málem seklo . 3 2
Mason-Mac Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 7 minutami, Prochy68 napsal: Já doufám, že se tam příští rok potkáme. Jestli teda budu schopnej, protože letos v tom horku to se mnou už málem seklo . Supr, gratulace! Určitě, mám další motivaci na příští rok. Já si vyzkoušel co ta 100 obnáší a bylo to fakt hodně o hlavě. S cílem na dosah trasa těžší a těžší a slunko opět mizí. Příště ale s čapkou! Jinak supr hodinky, i stejné řemeny jsme vybrali 2
Filip eM Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Herdek, právě jsem si všiml, jak příhodný týden to máme ... Souboj generací? 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se