FantasticFabio Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 6 minutami, Prochy68 napsal: Hustý ! Kde to je?
horskjan Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu (upraveno) před 18 minutami, FantasticFabio napsal: Hustý ! Kde to je? Řekl bych, na základě předchozích fotek, České Švýcarsko... Upraveno 6. listopadu uživatelem horskjan 1
FantasticFabio Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 47 minutami, horskjan napsal: Řekl bych, na základě předchozích fotek, České Švýcarsko... Díky!
Prochy68 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 7 hodinami, Filip eM napsal: Po horách chodím tak, že na levém zápěstí mám "svoje" hodinky, které jsem si pro ten den zvolil, a na pravém garminy pro funkčnost ( měření kolik km/hod ujdu, tempo abych popoháněl děcka... ) ještě nějaké tikťaky na krk Mám to stejně, ale na krk už nic nechci
Prochy68 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 4 hodinami, Arthur N. napsal: děláš čest svému jménu a furt někde špacíruješ A pak ještě takhle 1
Klub300 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Dopoledne takto a na oběd se dám ještě do gala 7 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se