Monolith Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
dykmore Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
ATOM Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 4
childe Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Když od rána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Prochy68 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
ATOM Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
mlsoun1 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 1 hodinou, ATOM napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už jsem myslel,že je máš jen zavřené v trezoru a kocháš se s nimi potajíJsou doopravdy šikAle musím uznat, že bez Primek to není náš ATOM 1 1
childe Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Právě teď, mlsoun1 napsal: Už jsem myslel,že je máš jen zavřené v trezoru a kocháš se s nimi potajíJsou doopravdy šikAle musím uznat, že bez Primek to není náš ATOM Co bez Primek, bez CWC to není máš ATOM ale ty GS jsou vážně šik
mlsoun1 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 19 minutami, ATOM napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo,to je onoSedí Ti perfektně a vždy když je vidím, tak mám chuť si vzít ty své, co mi kdysi daroval Jeronimo na ruku.Ale bohužel mi je zabavila dcerka a putovaly s ní i s vnoučaty do států 1
mlsoun1 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Právě teď, childe napsal: Co bez Primek, bez CWC to není máš ATOM ale ty GS jsou vážně šik Líbí se mi také,jsou šik.Ale ty Sportky jsou senzační
mlsoun1 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Jak jinak než coltíky.Za chvilku půjde tah dolů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
dykmore Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 1 hodinou, childe napsal: Když od rána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak do večera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Prochy68 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
kopis Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Nedaří a nedaří se zachytit můj nejoblíbenější úhel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Jumbo Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
ATOM Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Před hodinou, mlsoun1 napsal: Už jsem myslel,že je máš jen zavřené v trezoru a kocháš se s nimi potajíJsou doopravdy šikAle musím uznat, že bez Primek to není náš ATOM Kdepak trezor. Já se s něma pomazlím každý den 1
ATOM Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Před hodinou, childe napsal: Co bez Primek, bez CWC to není máš ATOM ale ty GS jsou vážně šik CWC jsou schovane a jednou, az je vytahnu, budu z nich mit radost jak z novych hodinek Zase prijde jejich cas. Ale je take fakt, ze zrak na blizku uz mam blbej a tyhle Sportky, to je citelny i kdyz je vidim rozmazane Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
PavelH Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Prochy68 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Hector_24 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se