michalval Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) před 2 minutami, M3maniac napsal: Ano má patiny příliš, ale mě právě ona učarovala a ve spojení se strojkem po celkovém servisu a rozborky na prvočinitele u anglického hodináře s 20 fotografiemi bylo rozhodnuto. To chápu. Mít tohle na ruce, tak se tetelím blahem a vůbec nevadí, že je to pátá barva Silverstounů Upraveno 16. února 2022 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Jsem z nich tak nadšenej, že si odložím kancl diving foto i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 5 hodinami, Polak Tomas napsal: Ty jsou úžasné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Sníh nic moc, boule se tvořily už před 11h. Ale počasí super. Na lyže jedině SUUNTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Pekne, uz len tie skrutky kedy doladili (v tomto je AP super). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 @Vladino125 Nie je to tym, ze v pripade Cartier Santos su to naozaj skrutky? Naopak na RO je to len dizajnovy prvok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) Presne tak. Tady jsou to skutecne sroubky. Ale jak to ma AP netusim. Upraveno 16. února 2022 uživatelem Conn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Mám teď soukromou "vlnu" UNION Glashütte. Dnes UNION GLASHÜTTE 1893 JOHANNES DÜRRSTEIN EDITION HANDAUFZUG CHRONOGRAPH: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 35 minutami, baza napsal: Mám teď soukromou "vlnu" UNION Glashütte. Dnes UNION GLASHÜTTE 1893 JOHANNES DÜRRSTEIN EDITION HANDAUFZUG CHRONOGRAPH: Ty jsou fajn, kdysi jsem je chtel taky zkusit… ale paxem si uvědomil, ze to vlastne nemam k čemu nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 12 minutami, LovecK napsal: Ty jsou fajn, kdysi jsem je chtel taky zkusit… ale paxem si uvědomil, ze to vlastne nemam k čemu nosit. Ony to nejsou už vzhledem k velikosti zrovna oblekovky. Myslím, že je ponosím k ledasčemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Před hodinou, baza napsal: Mám teď soukromou "vlnu" UNION Glashütte. Dnes UNION GLASHÜTTE 1893 JOHANNES DÜRRSTEIN EDITION HANDAUFZUG CHRONOGRAPH: Skvele Uniony!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) před 14 minutami, Kid_A napsal: Skvele Uniony!!! Díky, taky si to myslím Upraveno 16. února 2022 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 23 minutami, baza napsal: Díky, taky si to myslím Krasna strojovna. To v Glashutte umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 7 hodinami, huno napsal: Moc pekne britska prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 [mention=66340]Vladino125[/mention] Nie je to tym, ze v pripade Cartier Santos su to naozaj skrutky? Naopak na RO je to len dizajnovy prvok?Priznam sa ze nie som expert a uz vobec nie na AP, no myslim ze sa to tu niekde riesilo a su to skrutky (dotahuju sa zvnutornej strany aby boli pekne zarvnane). V kzdom oripade su to krasne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 37 minutami, Vladino125 napsal: Priznam sa ze nie som expert a uz vobec nie na AP, no myslim ze sa to tu niekde riesilo a su to skrutky (dotahuju sa zvnutornej strany aby boli pekne zarvnane). V kzdom oripade su to krasne hodinky. Tady jsem o tom neco nasel https://www.hodinkee.com/articles/why-screw-slots-arent-aligned-in-watchmaking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se