Pivas Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 @Kid_A- První dojmy super,ale jsou to první dojmy. Znas to. Objektivní asi ted nejsem. Jedine co bych změnil,ze bych dal pryc kyklopa. Klidne i datum. Uz taky koncim ! @Akam- Uz me sere,ze jsem ti nechal modre vlnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 40 minutami, Pivas napsal: @Kid_A- První dojmy super,ale jsou to první dojmy. Znas to. Objektivní asi ted nejsem. Jedine co bych změnil,ze bych dal pryc kyklopa. Klidne i datum. Uz taky koncim ! @Akam- Uz me sere,ze jsem ti nechal modre vlnky. @Pivasmas zjevne super univerzalni zapesti, protoze ti sednou perfektne. Btw. Ty modrasky ma @Akamod tebe jo? Tos udelal chybu:))) budes je zase shanet:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Ruce v kapce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 hodinami, Karussell napsal: Ruce v kapce to bych chtěl popsat, jak toto fotíš, mě to nějak nejde, bomba fotka, bomba tah, bomba hodinky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: @Kid_A- První dojmy super,ale jsou to první dojmy. Znas to. Objektivní asi ted nejsem. Jedine co bych změnil,ze bych dal pryc kyklopa. Klidne i datum. Uz taky koncim ! @Akam- Uz me sere,ze jsem ti nechal modre vlnky. @Pivas bude výprodej? já ti ty modrásky hýčkám, neboj @Kid_Anestraš ho.... mi pak už nikdy nic neprodá.... @Postal80boží vlnky, super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 19 minutami, Akam napsal: to bych chtěl popsat, jak toto fotíš, mě to nějak nejde, bomba fotka, bomba tah, bomba hodinky..... Dík nechám na mobilu zadní kameru a blejsknu to čelně pravačkou tím bočním buttonem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 1 hodinou, Postal80 napsal: Vlnky Masakér šot!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 2 hodinami, Karussell napsal: Ruce v kapce Žubylý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 21 minutami, Karussell napsal: Dík nechám na mobilu zadní kameru a blejsknu to čelně pravačkou tím bočním buttonem… díky zkusím, mě právě ta druhá kamera fotí na hov..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Chlupáč a Hostýnské vrchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 [mention=437]siwi[/mention] Moc pěkný Géčka, co je to prosím za model? [mention=24638]Toblin[/mention]Casio G-Squad GBD-200 Přesně tak. Funkcemi jsou to hodinky primárně určené pro monitorování chůze a běhu. Kvůli tomu jsem je ale nekupoval. Chtěl jsem zkusit ten displej.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 30 minutami, Akam napsal: ... Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Dobré ráno, dnes Seiko SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se