Ivanhoe34 Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 před 6 minutami, Akam napsal: Pecka! Vdaka moc, cenim si to od teba velmi, sledujem tvoje foto a vidim co vidim Mne sa paci ten cifernik ako je precizne vypracovany, bezchybne aj pod lupou, ja neviem kto im to robi ale fakt ma ta kvalita prekvapuje... a neskutocne ma bavi zobrazit ich pri roznom svetle z roznych uhlov, akoby sa toho neviem nabazit... A dakujem par laskavym clenom za povzbudenie, po tej zdrvujucej kritike vyberu (ktoru samozrejme plne chapem, ale na druhej strane sorry jako, ak mam byt so sedmickou v srajtofli u rolexu za zebraka ktory ma rok dva cakat, tak to ma fakt dorazilo ked som toto zistil... navyse je doba kedy za ten cas tu uz ani nemusim byt, alebo moze byt taky pruser ze ma bude zaujimat jak sa nazerem a ci prezijem nasledujuce dni...) by som bez vas sem uz nemal odvahu a chut nic dat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 14 hodinami, milomac napsal: GS jsou prostě klasicky krásné, takové fajnově hladké a tvoje povedená fotka . Díky:) Je fakt, ze tohle jsou designově nejčistší hodinky, co jsem kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Vidle do nerozborné jednoty SMP vlnkařů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 V kanclu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 30 minutami, Kex napsal: Vidle do nerozborné jednoty SMP vlnkařů špica veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Morgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 (upraveno) před 16 hodinami, junior300 napsal: @milomac tvoje cierne su najlepsia verzia, aspon pre mna. Datumove disky vo farbe cifru su velke plus. To ma na modrych prave odradza, na moj vkus biele datumovky prilis narusaju cisty dizajn. Skoda, ze nie je aj 41mm verzia s datumovkou na 6-tej hodine ako na 39mm. Je super na našem počínání, jak to tady popisovalo už vícero kolegů, jak po něčem prahneme, koupíme to, líbí se se to, objeví se něco jiného, prahneme, prodáme a koupíme ..... a pak se někdy vrátíme znova na začátek . Já nějak pozapomněl, že jsem Carrery verzi 39 mm na kůži nějakou dobu nosil v r. 2017 ... Upraveno 18. května 2022 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 11 hodinami, Ivanhoe34 napsal: Vdaka moc, cenim si to od teba velmi, sledujem tvoje foto a vidim co vidim Mne sa paci ten cifernik ako je precizne vypracovany, bezchybne aj pod lupou, ja neviem kto im to robi ale fakt ma ta kvalita prekvapuje... a neskutocne ma bavi zobrazit ich pri roznom svetle z roznych uhlov, akoby sa toho neviem nabazit... A dakujem par laskavym clenom za povzbudenie, po tej zdrvujucej kritike vyberu (ktoru samozrejme plne chapem, ale na druhej strane sorry jako, ak mam byt so sedmickou v srajtofli u rolexu za zebraka ktory ma rok dva cakat, tak to ma fakt dorazilo ked som toto zistil... navyse je doba kedy za ten cas tu uz ani nemusim byt, alebo moze byt taky pruser ze ma bude zaujimat jak sa nazerem a ci prezijem nasledujuce dni...) by som bez vas sem uz nemal odvahu a chut nic dat... třeba bude líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 28 minutami, milomac napsal: Je super na našem počínání, jak to tady popisovalo už vícero kolegů, jak po něčem prahneme, koupíme to, líbí se se to, objeví se něco jiného, prahneme, prodáme a koupíme ..... a pak se někdy vrátíme znova na začátek . Já nějak pozapomněl, že jsem Carrery verzi 39 mm na kůži nějakou dobu nosil v r. 2017 ... ty jsou užásné ..... víc fotek prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 15 minutami, Akam napsal: třeba bude líp Ty český překlady jsou fenomenální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Zase. Nějak je nemůžu sundat z ruky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 42 minutami, milomac napsal: Je super na našem počínání, jak to tady popisovalo už vícero kolegů, jak po něčem prahneme, koupíme to, líbí se se to, objeví se něco jiného, prahneme, prodáme a koupíme ..... a pak se někdy vrátíme znova na začátek . Já nějak pozapomněl, že jsem Carrery verzi 39 mm na kůži nějakou dobu nosil v r. 2017 ... Tie su tiez skvele. Podla toho, co pises, uz su asi len zaznam v historii. Ale sedeli ti aj 39-ny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Letní aférka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 16 minutami, Karussell napsal: Ty český překlady jsou fenomenální joooooo, ponorník je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 4 hodinami, Karussell napsal: Letní aférka… Krása!! Já už se se svejma rozloučil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 1 hodinou, Radek124 napsal: ..sledovat tu vteřinovku..to je lepší než Netflix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se