mlsoun1 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 @M3maniacjsou to krásné hodinky,dokonce hezčí než s keramickou lunetou a hlavně ten jejich modrý ciferník který háže pokaždé jinou modř.Má je bratrův manžel a vždy mi je půjčí jen na chvilku,ale mám je pořád v hlavě.Tak díky za ty fota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 @mlsoun1 Pěkný Sem Ti už nedávno chválil jinde makro fotku. Nemá v tom prsty taky novej mobil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 @Toblindíkes.Máš pravdu,zlatý jablko.Už jsem dlouho neměl v ruce zrcadlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: @M3maniacjsou to krásné hodinky,dokonce hezčí než s keramickou lunetou a hlavně ten jejich modrý ciferník který háže pokaždé jinou modř.Má je bratrův manžel a vždy mi je půjčí jen na chvilku,ale mám je pořád v hlavě.Tak díky za ty fota Díky, no musím Ti dát za pravdu, že se dají vyfotit asi ve 100 odstínech modré a proto mě nikdy nepřestaly bavit Ale i ty keramické jsou pěkné ale na ruce větší a těžší. Vřele Ti je doporučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Brý ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Svoje pracovní rusáky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Aj dnes. F. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 letni radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 1 hodinou, jenik77 napsal: letni radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jestli jsem nekdy litoval, ze jsem nejaky hodinky prodal, tak ATcka. Jsou tak krasny, ze je ani tenhle hroznej atjetocojeto nezkazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Úroda… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Dnes jsem fyzicky pracoval, takže pracovníNapsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 H A N h A R TSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se