chief Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Orisovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 BB54 a OctopodJak jsi s tím spokojený Tome? Já to měl v plánu koupit na Bondovky,ale stále nevím Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Jak jsi s tím spokojený Tome? Já to měl v plánu koupit na Bondovky,ale stále nevím Sent from my iPhone using TapatalkNo je to fajn Jiříku. Nasazení řemenu do spony chce trošku grif, ale dá se. Spona má uvnitř docela ostré hrany, tak to trošku cuchá ty elastické řemeny, ale ty pevné jsou v pohodě. Ta spona je docela drahá sranda na můj vkus, ale zase řemeny nestojí moc, takže celkově můžu doporučit a na bondovky to bude fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Na ruce Expy 2 a v ruce zas kulatou lopatu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 před 11 hodinami, chief napsal: Orisovka Tyhle se mi fakt líbí . Já dnes stejně jako včera kocoury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 léto hír!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 před 15 hodinami, Borža napsal: toto su krasne hodinky. len nerozumiem ako mohol ten napis automatique prejst schvalovanim dizajnu. mozno mi chyba nejaka historicka znalost/suvislost toho napisu. ale esteticky si viem predstavit tie hodinky aj bez neho. akokolvek, su krasne a nosil by som ich aj tak a maju plus aj za aplikovane logo! tak uzivej Jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Snídaně šampionů:-)A pak jezírko a zámeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Bremont Broadsword Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 S pilou v Tatrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 ORIENT WT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 10 let nosím stejné hodinky, tzn. netrpím chronobundusem, jako vy pacienti... No vydržel jsem to bez hodinek přesně 10 dní (U1 jsou na 2 měsíce v opravě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Dubrovnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Poslední den a zítra návrat do reality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se