nizkotucnytvaroh Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 Před hodinou, FiXilVer napsal: Swiss Bike Cup Konečně je tu někdo má, krásný kus
kaktusář Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 před 7 minutami, Wendellin napsal: Tak takhle to tenkrát začalo. Do roku 2020 jsem byl spokojený OWG. Uviděl jsem je ve výloze na Šestce a byl jsem ztracenej. Půl roku jsem se na ně chodil koukat a přesvědčoval jsem se že je nepotřebuji. Nic nepomohlo, chronobundus propukl. A pak už to šlo z kopce. Registrace zde to celé zpečetila. Dnes mám asi dvacet kousků, ale na tyto první nedám dopustit. Pořád mě baví. Hezkou neděli všem. krasa
Adamsson Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 před 14 minutami, Wendellin napsal: Tak takhle to tenkrát začalo. Do roku 2020 jsem byl spokojený OWG. Uviděl jsem je ve výloze na Šestce a byl jsem ztracenej. Půl roku jsem se na ně chodil koukat a přesvědčoval jsem se že je nepotřebuji. Nic nepomohlo, chronobundus propukl. A pak už to šlo z kopce. Registrace zde to celé zpečetila. Dnes mám asi dvacet kousků, ale na tyto první nedám dopustit. Pořád mě baví. Hezkou neděli všem. Právní kousek a pohádka k tomu! Užívej
furo Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 před 5 hodinami, Kalisport napsal: Ty se mi líbí. Fakt ideál hodinky pro OWG. Mužů poprosit o referenci? Seiko SNE569P1
bluman Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 21 hours ago, furo said: one watch guy jak to owg? modre DJ si uz predal a batmany este nie su, ci ako?
FiXilVer Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 (upraveno) před 7 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Konečně je tu někdo má, krásný kus Dik Ale uz ich mam 7 rokov. Aj velky servis uz maju za sebou. Akurat som pred necelym rokom dokupil titanovy tah. Upraveno 20. srpna 2023 uživatelem FiXilVer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se