kaktusář Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Pár minut sluníčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 9 hodinami, baza napsal: tie som nezastihol ze mas pekne! vies to porovnat s 46mm big pilotmi ci tato korunka menej boda do chrbtu ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 (upraveno) 46mm jsem měl na ruce jen na chvíli při zkoušení v obchodě, takže to moc porovnat nedokážu. Ale jsou pro mě "obrovské". Na těch 43mm jsem s korunkou v pohodě. Upraveno 26. listopadu 2023 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 46mm jsem měl na ruce jen na chvíli při zkoušení v obchodě, takže to moc porovnat nedokážu. Ale jsou pro mě "obrovské". Na těch 43mm jsem s korunkou v pohodě.Ked som 46mm naposledy pred 4 rokmi skusal na mojom 16,5cm zapasti, tak mi boli velke jasne, ale uhol pohladu spravy vela. Pri pohlade na celu postavu ako taku, to uz az tak komicky nevyzeralo stale velke, ale nie uplny Invicta Style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 1 hodinou, FiXilVer napsal: Ked som 46mm naposledy pred 4 rokmi skusal na mojom 16,5cm zapasti, tak mi boli velke jasne, ale uhol pohladu spravy vela. Pri pohlade na celu postavu ako taku, to uz az tak komicky nevyzeralo stale velke, ale nie uplny Invicta Style Ano, je to o vlastním pocitu z těch hodinek. A u mě čím dál víc i o pohodlí při nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 40 minutami, baza napsal: Ano, je to o vlastním pocitu z těch hodinek. A u mě čím dál víc i o pohodlí při nošení. Ano, presne! Preto ma zaujimala ta korunka, lebo na 46mm mi skriabala chrbat ruky. Pojdem veru skusit ten 43mm model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Jedna z posledních. Dneškem to končí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Pondělní pracovní ráno se Seikama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Dobré ráno všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Nastup zimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 před 43 minutami, Campino napsal: Nastup zimy Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 (upraveno) Před hodinou, Kid_A napsal: Pecka! Diktie tvoje pecka nápodobne Upraveno 27. listopadu 2023 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Cesta započata... Přes 2h do přístavu u letiště. Asi stopky nechám puštěné, by mě zajímalo, kolik to bude celkem hodin domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 (upraveno) Modrá je dobrá, ve dne v noci! Upraveno 27. listopadu 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 delaji mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se