horskjan Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak dneska ještě jedno hodinkové setkání, s kamarádem @wainamic a jeho novou akvizicí
mlsoun1 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 V lesíku s prďolou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tulo Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 2264.50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Slušnácká dokonalost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
7jerry7 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) před 3 hodinami, honza71 napsal: Pekny, moc pekny Díky....tak nějak se sám nemůžu vynadivat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem 7jerry7
gerhard Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) Musíme to odľahčiť trošku :-). Samé rolády, ale krása pozrieť . Tak jedny titanove Gshock GULFMAN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem gerhard
Akam Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Před hodinou, shewcza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mňamka
Juraj11 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 2264.50Jsi si jistý? Já bych řekl 2254.50 [emoji6]Jinak nejlepší Omegy[emoji106]Měl jsem dvakrát a bral bych je znova [emoji16]Abych jen neplkalSent from my iPhone using Tapatalk
Prochy68 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 moc pekny bronzovky. Yema si me dost ziskala. Jaky v tom mas strojek? Ja mam v Travellerech jejich Yema2000 Yema3000
Nicolas02 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 Nestudí v této zimě a vejdou se mi pod bundu na motorce…čili celkem spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaroslav Jára Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tulo Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 před 9 hodinami, Juraj11 napsal: Jsi si jistý? Já bych řekl 2254.50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak nejlepší Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Měl jsem dvakrát a bral bych je znova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Abych jen neplkal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Ahoj, moje sú quartzky 2264.50.00, aj ja veľká spokojnosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomasK Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 před 20 hodinami, horskjan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dneska fajn pokec o hodinkách s @TomasK Tahle barevná varianta OPček se mi vždycky líbila, naživo moc pěkný, zase mám případně o čem přemýšlet Rád jsem vyzkoušel, díky... Díky za fajn pokec a ukázku Wardů - tenhle model se jim fakt povedl a taky mám o čem přemýšlet.....
dragys27 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 Ahoj, moje sú quartzky 2264.50.00, aj ja veľká spokojnosť Tak to potom jo[emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
kaktusář Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 sophronitis je horská mexická kytička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se