Arthur N. Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 před 1 hodinou, Dokusan napsal: Wardy Paráda. ----------------- LÜM-TEC M8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 36mm OmegaMatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 před 26 minutami, shewcza napsal: @Axel super, nějakou dobu po nich již pokukuji. Bohužel mi utekly z chronoshopu za srandovní cenovku a teď cokoliv nad se mi nechce Moc díky Taky jsem je měl už delší dobu v hledáčku.. Dají se pořídit se slevou 20%, a to už je taky moc pěkná cena .. ( nedávno měli takovou akci na Vulcainy v tomhle Italském shopu - https://gioielleriarosaspina.shop/collections/vulcain )
Jaroslav Jára Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 Tyto jsou prostě nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Dobré ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 O.K. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dragys27 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
soldier Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Modrásky. Kyklop zvětšuje, superluminova, Seiko základ uvnitř, WR30atm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Pár km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 LÜM-TEC M8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Tak dlouho jsem odkládal jejich koupi, až jsem z nich úplně paf...14 dní po koupi a furt se drží na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
WEIDER Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ajvn Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 před 2 hodinami, soldier napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc hezké. Jaký je to prosím model? Děkuji
Kupa54 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Mám je rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 (upraveno) po delsi dobe na naramku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2023 uživatelem ATOM
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 @Kupa54 Fizan Compact ? Za mě super, a ty Longiny také!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se