villain83 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 28 minutami, Harwey napsal: no ako? mas ho tam?:) Hlasim ze vse ok! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 5 minutami, brownwld napsal: Hlasim ze vse ok! super! kupa sa vyplatila !
filltos Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 20 minutami, villain83 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní. Přemejšlím, k čemu je ta luneta...
villain83 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 (upraveno) před 16 minutami, filltos napsal: Parádní. Přemejšlím, k čemu je ta luneta... Nevím, proč mi tam nejde zvuk, ale pro představu to asi stačí... Upraveno 1. března 2024 uživatelem villain83
AKUC Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 dnes to bude Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filltos Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 48 minutami, villain83 napsal: Nevím, proč mi tam nejde zvuk, ale pro představu to asi stačí... Díky. Sextant a almanach k tomu máš taky?
villain83 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 9 minutami, filltos napsal: Díky. Sextant a almanach k tomu máš taky?
Vit Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 1 hodinou, villain83 napsal: Jsou parádní! před 1 hodinou, brownwld napsal: Hlasim ze vse ok! To jsem rád. ------------------ Já LÜM-TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 2 hodinami, childe napsal: Po návratu ze servisu si je musím trochu užít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co jim bylo? Zas tak dlouho se nevyrábí.
villain83 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 3 minutami, Vit napsal: Jsou parádní! To jsem rád. ------------------ Já LÜM-TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky
childe Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 19 minutami, Kalisport napsal: Co jim bylo? Zas tak dlouho se nevyrábí. Pokud jsem je měl na ruce, tak za noc měli od odchylku víc než minutu. Jinak během zbytku dne to bylo v řádu nižších jednotek sekund. Tak jsem zvědavý jak se to povedlo napravit.
Nicolas02 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Dnešní šuplíkový nález… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Vcera dorazili, na ruce jsou perfektni, 39mm, tanke lehke. Oproti starsi verzi maji i odlehceny naramek. Tak si je uzivam, nez je poslu zpatky. Klasicke problemy s vystupni kontrolou - netoci se rotor (viz foto). Kdyby to nebylo k placi, je to k smichu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanP Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Opet DJ!Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Rybkin Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Citizen v titanu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2024 uživatelem lukassob
Balthus Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se