mlsoun1 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 58 minutami, kaktusář napsal: no, 4 ve vrtiči a pak několik solárů a quartzů - takže je to takové pěkné mazlení s hodinkama podobně jako s kytičkama a malinko nervozita, abych na některé nezapomněl - protože je mám mj. různě po bytě :))) Tak to je pěknéJá vždy natahuji všechny hodinky jednou za měsíc a je to požitek.Kamarád je psychiatr a má nás za nemocné Já ho taky,má tři motorky Harley a chodí je hladit do garáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Dnes slavnostní vintage divers... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 51 minutami, mlsoun1 napsal: Já vždy natahuji všechny hodinky jednou za měsíc zajímavé! možná taky časem zkusím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Tak to je pěknéJá vždy natahuji všechny hodinky jednou za měsíc a je to požitek.Kamarád je psychiatr a má nás za nemocné Já ho taky,má tři motorky Harley a chodí je hladit do garáže To jsou takové milé úchylky a je třeba je pěstovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 1. květnová procházka s třešňovou líbačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 23 minutami, Kupa54 napsal: To jsou takové milé úchylky a je třeba je pěstovat Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 19 minutami, R4B4 napsal: 1. květnová procházka s třešňovou líbačkou S manželkou Robe,nebo s hodinkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Sky blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Pro potěchu oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 20 minutami, mlsoun1 napsal: S manželkou Robe,nebo s hodinkami? , žena dostala pusu jako první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Pro potěchu oka tento krásný strojek znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 před 20 minutami, Kid_A napsal: Sky blue super barva k dnešnímu ,,sky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 @R4B4aby jsi neznal,měl jsi je ponosit déle.Ale ten řemínek co jsi mi na ně ušil je perfektni.Moc si toho dárečku vážímPřed pár měsíci jsem přednášel na univerzitě v zahraničí a jeden kolega byl z řemenu i hodinek unešen.Tak jsem mu jeden Tvůj kousek daroval ze zásob na jeho vintage Vacherony Taky jsem již ženušku líbal.Škoda že je duchem jinde.Asi bude muset zase na odpočinek do sanatoria Tož si nech dařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 V 30. 4. 2024 v 7:48, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Dneska v námořnickém tričku, tak na ruce kapitána Kůka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 DresSKX poprvé na ruce…a super! To jsem fakt nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2024 Na zahrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se