Jiří Sedlák Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června (upraveno) Před hodinou, nazdarhodiny napsal: Male ale dneska sem potreboval trosku zmenu Furt tu někdo řeší datumovku u různě drahých hodinek a přitom spousta Primek za pár kaček ji má v podstatě dokonalou. Je vidět, že na tom není nic těžkýho udělat ji dobře. Upraveno 15. června uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června SeikoOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června happy birthday chief Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Letný deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Většina nepomrzla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Před hodinou, chief napsal: happy birthday chief Sent from my iPhone using Tapatalk Alles Gute, Herr Navigator! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Mám rád všechny kousky ve své sbírce, ale v poslední době vždy po nějakém čase musím zpátky k Tudoru. A to jsem je chtěl jenom na nějaké slavnostnější okamžiky. Asi se ze mne stane OWG 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Dneska výlet se ženou po karvinských zámcích 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Když potkáš zákazníka na pivu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Squale Matic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 3 hours ago, Vit said: Alles Gute, Herr Navigator! Dankešen Herr Komissar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Všem pilotům zdar Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Hamilton Intra-matic 42..krásné retro se super strojkem. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: Dneska výlet se ženou po karvinských zámcích ...tam to znám, tam je hezky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června před 41 minutami, R4B4 napsal: ...tam to znám, tam je hezky . Místní? Jedno je park zámku Fryštát a druhé zámeček Petrovice. Skvělý gastro zážitek a s čistým svědomím doporučuji https://zamecek-petrovice.cz/ Jedno z nej jídel, co jsem kdy měl a to jsem byl i u Pohlreicha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června před 1 minutou, Pozorovatel napsal: Místní? Jedno je park zámku Fryštát a druhé zámeček Petrovice. Skvělý gastro zážitek a s čistým svědomím doporučuji https://zamecek-petrovice.cz/ Jedno z nej jídel, co jsem kdy měl a to jsem byl i u Pohlreicha Jo, jo místní, vybral jsi si dobře, opravdový gurmánský zážitek a zámek na náměstí, kulturní zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června (upraveno) před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Furt tu někdo řeší datumovku u různě drahých hodinek a přitom spousta Primek za pár kaček ji má v podstatě dokonalou. Je vidět, že na tom není nic těžkýho udělat ji dobře. zvlast bez rychlo-preklapeni. Uz hodinu tu ziram na ten zazrak preklopeni datumu, a to me jeste dobra hoďka caka Upraveno 15. června uživatelem nazdarhodiny nanahrala se fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se