Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1829

• Akam

1423

• Vit

1152

• Kid_A

885

před 1 hodinou, mlsoun1 napsal:

co dopadne?

jestli to dopadne tak, že všechny mechaniky pudou na hnůj... nevíme... ano GS jsou krásně malinkaté, stal jsem se fanatickým vyznavačem hodinek velikosti max 38mm 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, mlsoun1 napsal:

Když prodáváš Ondřeji takové krásky,tak na jaké máš tedy zálusk?

Nechci to zakřiknout, tak si to zatím nechám pro sebe :)

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, kaktusář napsal:

hnůj

to je interní humor kakusáře - když mě zlobí kakty nebo orchideje, tak jim vyhrožuju, že půjdou na hnůj... začal jsem to používat i pro hodinky.. - pozor: míněno s nadsázkou!!

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, kaktusář napsal:

jestli to dopadne tak, že všechny mechaniky pudou na hnůj... nevíme... ano GS jsou krásně malinkaté, stal jsem se fanatickým vyznavačem hodinek velikosti max 38mm 

Dlouho jsem měl ty GS ve sledování,neboť musím uznat,že jsou krásné a hlavně mají tmavý podklad datumovky.Ale netroufal jsem si na tu velikost(myslím na běžné nošení,jinak si do společnosti od ženy půjčuji její Tanky) a raději jsem volil ty GMT yellow.Také nějakou dobu byly v merku.S quartzem bych asi taky neměl problém,ale alespoň jedny mechaniky být musí,třeba tyto.Ale to už taky není na denní nošení.Ale jsem rád,že je máš zrovna Ty,jsou šik a ten jejich quartz patří přeci jenom mezi baterkovou špičku😌

IMG_0735.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, kaktusář napsal:

36-38 ideal. Ja nosim uz jen 36. 😀

Navic mi prijde dvojka quartz a manualni natah tak akorat. Zadne se mi nezastavi i kdyz je nenosim.

Upraveno uživatelem ATOM
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, mlsoun1 napsal:

A abych jen nekecal,tak dnes žluťásky.

Ty jsou skvělý 👍

Také jsem je měl letos v plánu jako "letní" hodinky, ale nakonec nosím spokojeně jiné a tyhle třeba zase někdy dál.

Mimochodem, odkud jsi je bral...?

Odkaz ke komentáři

V 6. 8. 2024 v 11:45, mlsoun1 napsal:

No a k hodinkám.Po létech luxusních kousků jsem chtěl vyzkoušet hydra v normální 44 mm velikosti a musím uznat,že jsem za to rád.Ty hodinky jsou suprový,jak velikostně,tak i 3 denní rezervou chodu.Rovněž se výtečně fotí a zde v okolí se ta příroda přímo nabízí😊

No jo, no, také mám vyzkoušeno, že cena hodinek nemusí hrát žádnou roli - a ty levnější, třeba i zprvu přehlíženější, můžou dělat největší radost. Někdy se to prostě sejde... Tak ať LHC nadále stejně baví a brzo přijdou ty od R 😉

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, horskjan napsal:

Ty jsou skvělý 👍

Také jsem je měl letos v plánu jako "letní" hodinky, ale nakonec nosím spokojeně jiné a tyhle třeba zase někdy dál.

Mimochodem, odkud jsi je bral...?

Díky,tato žlutá nemá chybu🥰

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, horskjan napsal:

No jo, no, také mám vyzkoušeno, že cena hodinek nemusí hrát žádnou roli - a ty levnější, třeba i zprvu přehlíženější, můžou dělat největší radost. Někdy se to prostě sejde... Tak ať LHC nadále stejně baví a brzo přijdou ty od R 😉

Přesně tak,protočil jsem statisíce a přišla 50tka a zjistil jsem,že i tzv.obyčejné-levnější hodinky jsou velmi nositelné a krásné a kolik dokáží udělat radosti.

No a k těm R,to bude na léta.I když jeden nikdy neví😊

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Právě teď, Kupa54 napsal:

Sedí ti parádně a za barva je fakt boží.

Díky Pavlíku😉Jsou suprový,ale ocenil bych ten klasický tah.Tento mi připadá takový moc zdobný(nelíbí se mi ani na Rolex kouscích),ale mohu tedy říct,že se nosí velmi dobře.Stejně jako máš ten shark,měl jsem ho na jiných Seiko hodinkách a fakt super.Mám i ten Milánský(je více elegantni),kupoval jsem ho před lety nový od Junghansu na Movado Museum a je to  luxusní ponošení😚

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...