mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 4 minutami, Borra napsal: Jsem tam kazdej den a není nic lepšího, než ranní plavání, totálně ti to zlepší den k lepšímu. Vím o čem mluvíš.Každý den s Beníkem do lesa a v této tůňce i Žádlovických rybnících to je luxus a pak i v lomu je po ránu nej koupání.Hodně chodím i na boso a přestali mne dokonce bolet i záda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 (upraveno) před 56 minutami, mlsoun1 napsal: Mě se ten tah moc nelíbí abych byl upřímný Taky jsem objednal klasický tah,ač levněji Zase ten Tvůj bude určitě více elegantní,takže se těším s Tebou a přeji ať ho máš co nejrychleji díky, já myslím, že to bude základní tah bez ozdob, což bych byl i rád mám rád jednoduchost, tyhle GS jsou jednoduché... doufám, že to bude vypadat nějak takto: Upraveno 7. září 2024 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 42 minutami, mlsoun1 napsal: Vím o čem mluvíš.Každý den s Beníkem do lesa a v této tůňce i Žádlovických rybnících to je luxus a pak i v lomu je po ránu nej koupání.Hodně chodím i na boso a přestali mne dokonce bolet i záda Tam u Tebe je to taky nádherný, jsem sice úplně z druhy strany republiky, ale před nějakou dobou jsme byli na Bouzově a jednoznačně nej hrad v Česku. Širší okolí neznám, ale to tady nahrazuješ fotkama z výletů, takže paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 GMT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Vitamín Bé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 30 minutami, kaktusář napsal: díky, já myslím, že to bude základní tah bez ozdob, což bych byl i rád mám rád jednoduchost, tyhle GS jsou jednoduché... doufám, že to bude vypadat nějak takto: Ty nevíš co kupuješ?Ani produktovou fotku Ti neukázali co Ti objednali?Zajímavé,ale jsme v čechách,takže vlastně standart Ale jo,ten tah jim pěkně sedí,vynese je to zase o stupínek výšše Za jak dlouho Ti příjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtisek.jaroslav Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Stále na ruce... Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 28 minutami, Borra napsal: Tam u Tebe je to taky nádherný, jsem sice úplně z druhy strany republiky, ale před nějakou dobou jsme byli na Bouzově a jednoznačně nej hrad v Česku. Širší okolí neznám, ale to tady nahrazuješ fotkama z výletů, takže paráda V každé části naší zemičky je nějaká třešnička na dortěZde to okolí prostě žeru,je zde nádherně všude a rovněž v jakém koli počasí.Pro mne nej je podzim a jaro.Tož jsem rád,že se fotečky líbí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Ty nevíš co kupuješ?Ani produktovou fotku Ti neukázali co Ti objednali?Zajímavé,ale jsme v čechách,takže vlastně standart Ale jo,ten tah jim pěkně sedí,vynese je to zase o stupínek výšše Za jak dlouho Ti příjde? 4-6 týdnů... já myslím, že kupuju ten na fotce, je to prostě orig. k tomuto tyu GS... ani mě nenapadlo, že by to mohl bejt jinej.. takže bych řek, že vím co kupuju pokud přijde něco jiného, tak budu překvapen - nevíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Právě teď, kaktusář napsal: 4-6 týdnů... já myslím, že kupuju ten na fotce, je to prostě orig. k tomuto tyu GS... ani mě nenapadlo, že by to mohl bejt jinej.. takže bych řek, že vím co kupuju pokud přijde něco jiného, tak budu překvapen - nevíme Dobře,tak se těším na budoucí fota s tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Na Beckhama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Seiko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 38 minutami, mlsoun1 napsal: těším díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Blbnem ve vodě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Chtěl jsem poslat ranní foto z balkónu, no nebyl signál. Tak teď to napravím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Seiko Speedmaster 7a28 reverse panda 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 4 hodinami, petr.73 napsal: Seiko Vkusný strap! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 (upraveno) 7a28 pepsi Upraveno 7. září 2024 uživatelem špelda66 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se