Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 4 minutami, Borra napsal:

Jsem tam kazdej den a není nic lepšího, než ranní plavání, totálně ti to zlepší den k lepšímu.👍

Vím o čem mluvíš.Každý den s Beníkem do lesa a v této tůňce i Žádlovických rybnících to je luxus a pak i v lomu je po ránu nej koupání.Hodně chodím i na boso a přestali mne dokonce bolet i záda😉

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)
před 56 minutami, mlsoun1 napsal:

Mě se ten tah moc nelíbí abych byl upřímný😞

Taky jsem objednal klasický tah,ač levněji😄

Zase ten Tvůj bude určitě více elegantní,takže se těším s Tebou a přeji ať ho máš co nejrychleji😉

díky, já myslím, že to bude základní tah bez ozdob, což bych byl i rád :) 

mám rád jednoduchost, tyhle GS jsou jednoduché... 

doufám, že to bude vypadat nějak takto:

Edited by kaktusář
Posted
před 42 minutami, mlsoun1 napsal:

Vím o čem mluvíš.Každý den s Beníkem do lesa a v této tůňce i Žádlovických rybnících to je luxus a pak i v lomu je po ránu nej koupání.Hodně chodím i na boso a přestali mne dokonce bolet i záda😉

Tam u Tebe je to taky nádherný, jsem sice úplně z druhy strany republiky, ale před nějakou dobou jsme byli na Bouzově a jednoznačně nej hrad v Česku. Širší okolí neznám, ale to tady nahrazuješ fotkama z výletů, takže paráda😁😁

Posted
před 30 minutami, kaktusář napsal:

díky, já myslím, že to bude základní tah bez ozdob, což bych byl i rád :) 

mám rád jednoduchost, tyhle GS jsou jednoduché... 

doufám, že to bude vypadat nějak takto:

Ty nevíš co kupuješ?Ani produktovou fotku Ti neukázali co Ti objednali?Zajímavé,ale jsme v čechách,takže vlastně standart😄

Ale jo,ten tah jim pěkně sedí,vynese je to zase o stupínek výšše🙂

Za jak dlouho Ti příjde?

Posted
před 28 minutami, Borra napsal:

Tam u Tebe je to taky nádherný, jsem sice úplně z druhy strany republiky, ale před nějakou dobou jsme byli na Bouzově a jednoznačně nej hrad v Česku. Širší okolí neznám, ale to tady nahrazuješ fotkama z výletů, takže paráda😁😁

V každé části naší zemičky je nějaká třešnička na dortě☺️Zde to okolí prostě žeru,je zde nádherně všude a rovněž v jakém koli počasí.Pro mne nej je podzim a jaro.Tož jsem rád,že se fotečky líbí☺️😉

• Like 1
Posted
před 15 minutami, mlsoun1 napsal:

Ty nevíš co kupuješ?Ani produktovou fotku Ti neukázali co Ti objednali?Zajímavé,ale jsme v čechách,takže vlastně standart😄

Ale jo,ten tah jim pěkně sedí,vynese je to zase o stupínek výšše🙂

Za jak dlouho Ti příjde?

4-6 týdnů... já myslím, že kupuju ten na fotce, je to prostě orig. k tomuto tyu GS... ani mě nenapadlo, že by to mohl bejt jinej.. takže bych řek, že vím co kupuju :) pokud přijde něco jiného, tak budu překvapen - nevíme :)

Posted
Právě teď, kaktusář napsal:

4-6 týdnů... já myslím, že kupuju ten na fotce, je to prostě orig. k tomuto tyu GS... ani mě nenapadlo, že by to mohl bejt jinej.. takže bych řek, že vím co kupuju :) pokud přijde něco jiného, tak budu překvapen - nevíme :)

Dobře,tak se těším na budoucí fota s tahem☺️😉

Posted

Blbnem ve vodě☺️

• Upvote 1