mlsoun1 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 3 minutami, childe napsal: @mlsoun1 ty nám tady bojkotuješ světlé strapy k hodinkám. Všechny bys nejradši na dámské ručky Co máš proti našim chlupatým? Teď čekám jeden z krokodýla, určitě budeš navrhovat,že by byl lepší na dámskou kabelku To máš těžký,mě se to na těch chlupatých rukou moc nelíbí.Taková jemná dámská ručka je hezčí a na takové hadříky přímo dělanáAle nemysli si, když si dala žena světlý hadřík na Tanky,tak jsem byl velmi kritickýA byl jsem bez večeře Ale na krokouše se těším, to je něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září To je samé "Dobré ráno" atd... Ty military Hamiltony mě dnes ale nutí říct: Vstávejte chronomagoři a mazejte do práce, takhle na nový hodinky nevyděláte! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) rozvíjení květu orchideje vyžaduje však pomalé trpělivé pozorování Upraveno 25. září uživatelem kaktusář 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 40 minutami, DarylVanHorne napsal: To je samé "Dobré ráno" atd... Ty military Hamiltony mě dnes ale nutí říct: Vstávejte chronomagoři a mazejte do práce, takhle na nový hodinky nevyděláte! Ty jsou paradni Jedna sobotni mezi vinicemi po ceste ze Sonnentoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Rucky nejsou v 10:10, ale v praci chvatam. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Messe Berlin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 6 hours ago, shadepirat said: Tieto si tam kupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 7 minutami, bluman napsal: Tieto si tam kupil? Tyhle přímo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 45 minutes ago, shadepirat said: Tyhle přímo ne. Tak ukaz, co si kupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) před 4 hodinami, kaktusář napsal: pomalé trpělivé pozorování klidne sem syp fotky jak z caso-sberu @childe zlaticko nevypada spatne. Mozna zkus foto z vetsi dalky (lip se zaostri) ja se porad mucim s Garminama, uz mam 459km (cyklo/beh/chuze) a v patek navecer je konecne sundam. Sou sice lehky, vcelku pohodlny a velikostne asi dobry - na mensim displayi bych uz pri behani nic neprecetl. Ale stejne se tesim az pujdou dolu. Upraveno 25. září uživatelem nazdarhodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) před 15 hodinami, mlsoun1 napsal: Jsou to krásky, ale ten hadřík by více slušel dámské ručce Vydrž do pátku, potom na ně půjde na chvíli trikolórové nato, potom modrý krokodýl a nakonec originální hnědý řemen s trikolorou (nitě), který jim sluší nejvíc. před 15 hodinami, childe napsal: @mlsoun1 ty nám tady bojkotuješ světlé strapy k hodinkám. Všechny bys nejradši na dámské ručky Co máš proti našim chlupatým? Teď čekám jeden z krokodýla, určitě budeš navrhovat,že by byl lepší na dámskou kabelku Dobře! před 8 hodinami, shadepirat napsal: Waco, že? -------------------------- Já BIATEC Upraveno 25. září uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 2 minutami, nazdarhodiny napsal: klidne sem syp fotky jak z caso-sberu @childe zlaticko nevypada spatne. Mozna zkus foto z vetsi dalky (lip se zaostri) ja se porad mucim s Garminama, uz mam 459km (cyklo/beh/chuze) a v patek navecer je konecne sundam. Sou sice lehky, vcelku pohodlny a velikostne asi dobry - na mensim displayi bych uz pri behani uz nic neprecetl. Ale stejne se tesim az pujdou dolu. díky za povzbuzení raději to nebudu přehánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září @Vituž se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 5 hodinami, childe napsal: Je to krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) @nazdarhodiny tady je detail lepší, ráno to bylo nedostatkem světla. To makro zvýrazní i to co není oken běžně vidět. Ovšem ta textura cifru je prostě excelentní @mlsoun1 a dnes mám i slušivý nato, který k nim pasuje (tvé oblíbené capuppino) Upraveno 25. září uživatelem childe 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 4 minutami, childe napsal: @nazdarhodiny tady je detail lepší, ráno to bylo nedostatkem světla. To makro zvýrazní i to co není oken běžně vidět. Ovšem ta textura cifru je prostě excelentní @mlsoun1 a dnes mám i slušivý nato, který k nim pasuje (tvé oblíbené capuppino) Makro je prostě lepší než lidské očko a GS cifry jsou prostě úžasné. Tento hadřík jim nesmírně sluši.Rád bych ty hodinky viděl na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Dneska mě navštívil táta a měl na ruce tyhle Tissot Seastar 2000 tak jsem mu je hned uzmul na fotku. Myslím že to je 46 mm na mě už docela dost, ale hodinky pěkný i s tím oranž kaučukem co si na ně dál. Až teď koukám že má špatný datum . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se