mlsoun1 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu @Filip eMtak šup sem s nima.Jsou to moc krásné hodinky.Pořád jsem básnil,že to nedám,neboť jak mají tak malé nožičky,tak na mé ruce vypadají srandovně.Ale GS 37 mm sedí tak dobře,že bych je mohl nosit s klidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu @mlsoun1 přemluvil si mě.. doplněno o preso na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Právě teď, Filip eM napsal: @mlsoun1 přemluvil si mě.. doplněno o preso na terase Fakt jsou superSluší Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu (upraveno) Zatím pořád na ruce. Teď jsem chtel zase na víkend prezout, ale všechno ostatní jsem zase schoval.. Upraveno 22. listopadu uživatelem Postal80 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Dnes asi poslední výšlap v kratasech a crocsech, tak na ruce toto ( buď je vymenim nebo na ne koupím nějakou gumu ci kůži). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Jen zkouška 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu před 6 hodinami, Stodic napsal: Žeby jesenická likerka, destilerka Domašov... No jistěěě, vozí mi ji kamarád přímo od zdroje. před 6 hodinami, junior300 napsal: Parádní fotka číselníku. před 3 hodinami, tikzot napsal: Černý a modrý Jsou super a sedí ti perfektně. ------------------------------- já LÜM-TEC B19 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Dnes prvý sneh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Před hodinou, Vit napsal: No jistěěě, vozí mi ji kamarád přímo od zdroje. Parádní fotka číselníku. Jsou super a sedí ti perfektně. ------------------------------- já LÜM-TEC B19 Děkuju uctivě, Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu před 12 hodinami, Arthur N. napsal: s malou u zubare, maji tady hooooodne svetla, tak fotim lestenky tmavá kůže jim sedí dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Večírek s kamarády 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Hezky start víkendu všem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Dobre rano 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu (upraveno) Před hodinou, kaktusář napsal: Jak jsi mel minule ty Londziny tak pekny, ale tyhle jsou the best. Upraveno 23. listopadu uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Dobré ráno z ladovské zimy 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se