mlsoun1 Odesláno pátek v 14:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:24 @Filip eMtak šup sem s nima.Jsou to moc krásné hodinky.Pořád jsem básnil,že to nedám,neboť jak mají tak malé nožičky,tak na mé ruce vypadají srandovně.Ale GS 37 mm sedí tak dobře,že bych je mohl nosit s klidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno pátek v 14:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:35 @mlsoun1 přemluvil si mě.. doplněno o preso na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 14:37 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:37 Právě teď, Filip eM napsal: @mlsoun1 přemluvil si mě.. doplněno o preso na terase Fakt jsou superSluší Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno pátek v 14:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:48 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno pátek v 14:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:59 (upraveno) Zatím pořád na ruce. Teď jsem chtel zase na víkend prezout, ale všechno ostatní jsem zase schoval.. Upraveno pátek v 15:00 uživatelem Postal80 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno pátek v 15:18 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:18 Dnes asi poslední výšlap v kratasech a crocsech, tak na ruce toto ( buď je vymenim nebo na ne koupím nějakou gumu ci kůži). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno pátek v 16:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:26 Jen zkouška 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno pátek v 16:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:26 před 6 hodinami, Stodic napsal: Žeby jesenická likerka, destilerka Domašov... No jistěěě, vozí mi ji kamarád přímo od zdroje. před 6 hodinami, junior300 napsal: Parádní fotka číselníku. před 3 hodinami, tikzot napsal: Černý a modrý Jsou super a sedí ti perfektně. ------------------------------- já LÜM-TEC B19 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno pátek v 16:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:52 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno pátek v 17:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno pátek v 17:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:26 Dnes prvý sneh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pátek v 17:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:46 Před hodinou, Vit napsal: No jistěěě, vozí mi ji kamarád přímo od zdroje. Parádní fotka číselníku. Jsou super a sedí ti perfektně. ------------------------------- já LÜM-TEC B19 Děkuju uctivě, Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno pátek v 21:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:31 před 12 hodinami, Arthur N. napsal: s malou u zubare, maji tady hooooodne svetla, tak fotim lestenky tmavá kůže jim sedí dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno pátek v 21:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:50 Večírek s kamarády 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno sobota v 06:29 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno sobota v 06:31 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:31 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno sobota v 06:55 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:55 Hezky start víkendu všem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno sobota v 07:40 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:40 Dobre rano 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno sobota v 07:42 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:42 (upraveno) Před hodinou, kaktusář napsal: Jak jsi mel minule ty Londziny tak pekny, ale tyhle jsou the best. Upraveno sobota v 07:45 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno sobota v 08:01 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:01 Dobré ráno z ladovské zimy 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se