furo Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna rolex + saab 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna po GO v Onyxu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna @MíraMíra - Super hodinky Aquis mam rad,budu je muset zase pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Na volný čas zásadně LHC 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna bude jiná barva kola … je potřeba pomalu změnit barvu hodinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) před 23 minutami, Pivas napsal: @MíraMíra - Super hodinky Aquis mam rad,budu je muset zase pořídit. Díky. Já mám Aquisy podruhé a mám je taky rád. Tentokrát jsem šel do těch pětidenních ve velikosti 41,5mm a supr. Chvilku jsem si říkal, že těch 43,5mm bylo možná lepších, ale už otáčím. To pohodlí je znatelně lepší. Jen mě ještě láká zkusit zelenou variantu. Upraveno 24. ledna uživatelem MíraMíra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Tak to máme úplně stejně. Mel jsem snad všechny barvy,jen zelenou jsem neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 2 minutami, Pivas napsal: Tak to máme úplně stejně. Mel jsem snad všechny barvy,jen zelenou jsem neměl. A ta má něco do sebe. Zelená je teda teď, nebo už nějakou dobu na vlně, ale v jejich podání je fakt podařená. Nicméně ta modrá je teda taky krásná a modrou prostě nikdy nic nezkazíš. Oris ty "sluníčkový" efekty umí fakt výborně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri02 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 1 hodinou, MíraMíra napsal: Nádherná modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 31 minutami, OndraPod napsal: Nádherná modrá Je pěkná, díky. Popravdě to teda lehce zkresluje foto a modrá je reálně trochu víc do tyrkysova, ale je prostě pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Oblíbené 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna .B. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jako prdel na hrnec Zatím nejlépe padnoucí co jsem kdy měl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Pomalé sobotní ráno, žena a dcera nemocné a já v klidu rozjímám s novým čtivem... ️️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 15 hodinami, MíraMíra napsal: Jen mě ještě láká zkusit zelenou variantu. před 15 hodinami, Pivas napsal: Mel jsem snad všechny barvy,jen zelenou jsem neměl. Aquisy jsou skvělý, mám druhé. První modrou limitku Clipperton, teď ty menší Cal.400 "custom" zelené - nechal jsem vyměnit vložku lunety za černou, líbí se mi to s tím fumé číselníkem mnohem víc... V rámci střádání na mé dream watche budou ale bohužel pravděpodobně muset jít dál i ty... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Kde jinde než v lesích 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se